Actrita americana Gwyneth Paltrow a inceput o relatie amoroasa cu unul dintre creatorii serialul de succes "Glee", la patru luni dupa despartirea de comun acord de vocalistul trupei Coldplay, Chris Martin, cu care a fost casatorita zece ani.

Actrita, in varsta de 41 de ani, l-a cunoscut pe noul iubit, Brad Falchuk, in 2010, cand a avut prima aparitie in serialul creat de acesta. Recent, cei doi au fost vazuti luand o cina romantica la un restaurant din East Borough, in Los Angeles. Ulterior, Paltrow si Falchuk, care are 43 de ani, ar fi petrecut, in luna iulie, un weekend impreuna, intr-o destinatie mai putin expusa publicului, in statul american Utah.

Informatia despre noua relatie a vedetei americane apare dupa ce, in luna iulie, presa tabloida vorbea despre o posibila impacare a actritei cu solistul Coldplay.

"Lucrurile merg mai bine intre cei doi acum decat au mers in ultimii ani, iar canalele de comunicare sunt deschise. Mai au multe de facut, dar au decis ca au prea multe de pierdut pentru a nu-si mai acorda o sansa", declara o sursa pentru revista Grazia.

Pentru a-si salva casnicia, Gwyneth Paltrow si Chris Martin, care au doi copii impreuna - Apple, in varsta de 10 ani, si Moses, in varsta de 8 ani -, au angajat un terapeut specializat in "vindecarea inimilor", Blaire Allison, pe care au invitat-o la resedinta lor din The Hamptons, New York, unde cuplul de vedete s-a retras alaturi de familie.

In presa au aparut recent speculatii ca Gwyneth Paltrow si Chris Martin ar fi din nou impreuna, dupa ce au fost surprinsi in timpul unei cine romantice, in California, la inceputul lunii iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.