Thomas Anders, fost membru al duoului pop german Modern Talking, va concerta, pe 1 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, informeaza organizatorii evenimentului, ProjectEvents.

Thomas Anders va veni la Bucuresti alaturi de formatia sa, fiind pentru a doua oara cand acesta va concerta pentru fanii romani.

"Cheri, Cheri Lady", "You're my heart, you're my soul", "Sexy sexy lover", "You are not alone", "No face, no name, no number", "Brother Louie" si alte hituri vor putea fi ascultate live, la Bucuresti, in prima seara a lunii noiembrie.

Cantaretul, compozitorul si producatorul Thomas Anders, pe numele sau real Bernd Weidung, s-a nascut pe 1 martie 1963 la Koblenz in Germania. Anders a facut parte din cunoscutul duo german Modern Talking. Modern Talking a fost cel mai de succes grup din Germania si a avut numeroase single-uri ce au ajuns in top cinci in multe tari. Trupa a vandut peste 75 milioane de albume in numai trei ani.

Thomas Anders, care este supranumit "The Gentelman of Music", ramane singurul star international care a performat cu casa inchisa de 11 ori la Palatul Kremlin din Moscova - echivalentul rusesc al Royal Albert Hall. Creativitatea sa artistica i-a adus numeroase premii, inclusiv Golden Europa, Camera de Aur, World Music Award, Bambi etc.

Biletele pentru show-ul din 1 noiembrie au preturi cuprinse intre 100 de lei si 300 de lei si se gasesc incepand de miercuri in reteaua Biletoo, la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter), librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - statia de metrou Unirii 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.