Un prezentator de la o televiziune din Atlanta i-a adus un omagiu inedit lui Robin Williams, folosind in timpul unui material despre evenimentele sportive ale momentului numele a 22 de filme in care a jucat actorul american.

Zach Klein, de la postul WSB-TV, a mentionat in timpul materialului de doua minute si jumatate numele mai multor filme. El a spus, intre altele, ca un jucator de baseball a avut "Happy Feet", ca altul si-a incordat muschii ca "Popeye" si ca altul a devenit "Everyone's hero". Alte titluri strecurate in prezentare sunt "Insomnia", "Hook"si "World's greatest dad".

"Am vrut sa fac ceva pentru a arata cat de mult apreciez talentul lui Robin Williams. Am crescut cu «Mork and Mindy» si ma emotioneaza multe din filmele sale", a spus Klein, citat de MEDIAFAX.

Zach Klein a lansat un apel catre telespectatori: "Traiti clipa, copii, transformati-va vietile in ceva extraordinar", o celebra replica din filmul "Cercul poetilor disparuti".

Actorul american Robin Williams a incetat din viata, luni, la varsta de 63 de ani


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.