Keith Boyd, seriful din comitatul californian Marin, a anuntat ca Robin Williams a murit probabil prin asfixiere dupa ce s-a spanzurat cu o curea.

"Corpul domnului Robin Williams a fost gasit intr-o pozitie usor suspendata, cu o curea in jurul gatului. Celalalt capat al curelei era blocat intre usa inchisa si cadrul usii", a declarat, potrivit CNN, seriful Keith Boyd, care este si adjunct al principalului medic legist din comitatul Marin, situat in statul american California.

Anchetatorii au gasit taieturi pe incheietura mainii stangi a actorului, iar un briceag era in apropierea cadavrului. Pe varful briceagului erau urme care par a fi de sange uscat, astfel ca vor fi efectuate analize suplimentare pentru a se stabili componenta subtantei depistate, a adaugat locotenentul de politie Keith Boyd, scrie MEDIAFAX.

Robin Williams a fost vazut ultima data in viata duminica la ora 22.30 (luni, 8.30, ora Romaniei), de catre sotia lui, care apoi a mers sa se culce. Actorul a intrat in dormitorul lui la o ora inca necunoscuta, iar sotia lui a parasit locuinta luni dimineata. Asistentul personal al actorului, preocupat ca acesta nu raspundea, a patruns in dormitorul acestuia luni la ora 11.45 (21.45, ora Romaniei) si a gasit cadavrul, a precizat Boyd. Potrivit concluziilor preliminare ale anchetei, decesul actorului Robin Williams a fost cauzat prin asfixiere, dupa ce s-a spanzurat, intr-un act suicidar. Autopsia este programata marti (miercuri, ora Romaniei), iar cauza exacta a decesului va fi aflata peste cateva saptamani.

Robin Williams: Top 10 Roluri REMARCABILE din cariera indragitului actor

Potrivit purtatorului de cuvant al starului, actorul suferea de depresie. La inceputul lunii iulie, Robin Williams, care a luptat in trecut cu dependenta de alcool si de droguri, s-a internat intr-o clinica din Minnesota (SUA), pentru a lua parte la un program de prevenire a dependentei de alcool. Potrivit unui comunicat dat atunci publicitatii de actor, Robin Williams nu mai bause alcool din 2005, insa intentiona sa "isi reinnoiasca angajamentul" de a continua programul de abstinenta. Conform site-ului TMZ.com, Robin Williams se inscrisese in programul "The Lodge", pe care centrul de reabilitare il descrie ca "un proiect in 12 pasi care poate forma si transforma fiecare aspect al vietii". Actorul urma sa petreaca in acest centru cateva saptamani.

Citeste si:
Fostul preşedinte al Fundaţiei pentru Tineret Bucureşti, trimis în...
Fostul preşedinte al...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.