Talentul actoricesc al lui Robin Williams a reusit sa sensibilizeze foarte multi oameni. Dupa tragica sa disparitie, mediile de socializare au fost inundate de omagii aduse geniului sau comic.

Surprinzator, una din cele mai frumoase povestiri despre Williams nu are legatura cu activitatea sa sub lumina reflectoarelor si arata ce fel de om era cu adevarat in spatele scenei, aminteste businessinsider, citat de MEDIAFAX.

Hollywood-ul este in SOC! Un actor celebru s-a sinucis!

In 1995, actorul Christopher Reeve i-a spus Barbarei Walters ca “isi doreste sa moara” dupa ce a ramas paralizat in urma unui accident de calarie. Sotia lui Reeve chiar i-a spus ca daca doreste sa mearga mai departe in acest sens, vor “gasi o solutie pentru a face asta”. Dar a adaugat: “Esti acelasi, in continuare. Si noi te iubim.”

Mai tarziu, dupa plecarea ei, Reeve statea intins pe patul de spital, cufundat in ganduri negre.

Dintr-o data, un doctor a dat buzna in camera sa strigad: “Intoarce-te!”. “Cum?”, a raspuns surprins Reeve care stia ca, paralizat fiind, nu poate face asa ceva. Dar doctorul a insistat: “Intoarce-te!”

Reeve era pe punctul de a chema o asistenta in momentul in care a realizat ca nu era vorba despre un doctor ci despre Robin Williams, vechiul sau prieten. Atunci Reeve a izbucnit in ras. Mai tarziu i-a povestit lui Walters: “Am realizat in acea clipa ca daca pot rade, voi putea supravietui”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.