David Arquette negociaza pentru a cumpara un club de striptease celebru din Los Angeles.

David Arquette, unul dintre starurile francizei "Scream", nu se afla la prima lui tentativa de a patrunde pe piata afacerilor din industria de divertisment. Astfel, actorul american a devenit coproprietar al Beacher's Madhouse, un club de noapte din Los Angeles administrat de actorul de comedie Jeff Beacher, inaugurat in 2011.

De asemenea, David Arquette detine actiuni in alte doua cluburi de noapte - Hooray Henry's si Bootsy Bellows.

Potrivit site-ului TMZ.com, David Arquette se afla in negocieri pentru a cumpara Crazy Girls, un celebru club de striptease de pe Sunset Boulevard. Acelasi site afirma ca starul hollywoodian si partenerii lui de afaceri l-au contactat pe proprietarul clubului si i-au facut o oferta de 1,6 milioane de dolari.

David Arquette, nascut la 8 septembrie 1971, este un actor, regizor, producator si scenarist american din familia de actori Arquette. El a devenit cunoscut la sfarsitul anilor '90, dupa ce a jucat in cateva filme, dintre care se remarca cele patru productii din seria "Scream". De atunci, a jucat si in cateva seriale de televiziune, inclusiv serialul "In case of Emergency". Pe langa activitatea sa de actor, David Arquette a incercat si cariera de wrestler profesionist, in anul 2000 intrand in competitia "World Championship Wrestling", unde a castigat chiar o centura la categoria grea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.