Actorul britanic Daniel Craig si presedintele american Barack Obama se numara printre personalitatile care nu suporta familia Kardashian.

"Imperiul media" al familiei Kardashian a inceput cu un "sex tape" (inregistrare video pornografica, n.r.) si a crescut apoi treptat, devenind o franciza de reality TV de succes, care a atras contracte de sponsorizare de milioane de dolari, in mai putin de un deceniu. In timp ce Kim Kardashian si surorile ei, Khloe, Kourtney si Kylie, dar si mama lor, Kris, fac tot posibilul pentru a-si mentine celebritatea astfel dobandita, exista multe vedete care nu suporta familia Kardashian.

Jon Hamm, starul serialului "Mad Men", a vorbit in mod deschis despre aversiunea sa fata de "clanul" Kardashian. "Indiferent daca este vorba de Paris Hilton sau Kim Kardashian sau oricine altcineva, prostia este cu siguranta sarbatorita... Prostia este o marfa pretioasa in aceasta cultura pentru ca ea iti aduce multe beneficii", a declarat starul american pentru editia britanica a revistei Elle, conform MEDIAFAX.

Multe vedete au avut opinii negative despre fotografia cu Kim Kardashian si Kanye West publicata pe coperta revistei Vogue, insa Sarah Michelle Gellar, vedeta serialului "Buffy, spaima vampirilor", si-a exprimat parerea foarte clar, pe Twitter: "Ei bine, imi voi suprima abonamentul la revista Vogue. Cine mi se alatura?". La fel ca toate celelalte vedete care nu suporta familia Kardashian, Sarah Michelle Gellar a primit apoi numeroase mesaje negative din partea fanilor starletei Kim Kardashian.

Actorul Jonah Hill a fost la randul sau foarte direct in legatura cu sentimentele sale fata de familia Kardashian. "Faptul ca reality show-ul familiei Kardashian ar putea fi mai popular decat un serial precum «Mad Men» este dezgustator. Este o parte extrem de dezgustatoare a culturii noastre, dar mie acest lucru mi se pare in continuare suficient de amuzant pentru a putea sa glumesc pe seama lui", a declarat actorul pentru The Huffington Post.

In timp ce multe vedete nu suporta familia Kardashian din cauza principiilor promovate de membrii acesteia, modelul si actrita Amber Rose a acuzat-o in mod direct pe Kim Kardashian, spunand ca starleta l-a sedus pe Kanye West in timp ce rapperul avea o relatie cu ea. "Vreau sa-i multumesc. Pentru ca, daca ea nu ar fi o distrugatoare de casnicii, atunci eu nu l-as fi intalnit niciodata pe Wiz (Wiz Khalifa, sotul ei - n.r.) si nu as fi fost asa de fericita ca acum", a declarat Amber Rose.

Citeste si:
Lidia Buble a dat cărțile pe față! Care este echipa de la Asia...
Lidia Buble a dat cărțile pe...

Joel McHale, starul serialului "Community" si prezentatorul emisiunii "The Soup", face glume despre familia Kardashian in aproape fiecare episod al acestei emisiuni de la televiziunea E!. Cea mai socanta declaratie a actorului a fost facuta la Dineul Corespondentilor de la Casa Alba din 2014, un eveniment gazduit de Joel McHale. "Stiu ca membrii familiei Kardashian sunt republicani, pentru ca ei incearca intotdeauna sa insele (sau sa faca sex, n.r.) (cu) persoanele de culoare", a spus actorul.

June Shannon, cunoscuta si cu apelativul "mama lui Honey Boo Boo", recunoaste ca este una dintre celebritatile care nu suporta familia Kardashian. June Shannon s-a deghizat in Kim Kardashian de Halloween si a criticat abilitatile parentale ale lui Kris Jenner. "Fiicele mele nu au nevoie imperioasa de atentie asa cum este cazul fetelor Kardashian. Fiicele mele nu sunt branduri. Copiii mei iubesc faptul ca stiu foarte bine cine sunt", a spus ea.

Citeste si:
Obiceiuri de vedeta: Cum petrec starurile internationale Craciunul
Obiceiuri de vedeta: Cum...

Cantaretul canadian Michael Buble a ironizat-o si el pe Kim Kardashian. In timp ce sustinea un concert la New York in 2011, starul a declarat: "Doamnelor si domnilor, am un invitat special in aceasta seara. Va rog sa o primiti cu aplauze pe Kim Kardashian. Nu, mi-am batut joc de voi. Cateaua aia nu va urca niciodata pe scena mea". Dupa aceasta declaratie surprinzatoare, Michael Buble i-a dedicat o piesa lui Kris Humphries, fostul sot al lui Kim Kardashian.

Kristin Cavallari a inceput sa urasca familia Kardashian dupa ce a constat ca aceasta se foloseste de zvonuri pentru a capta atentia presei. Potrivit actritei, care i-a facut aceasta marturisire vedetei de televiziune Jay Leno, Kim si familia ei nu au negat zvonurile false potrivit carora Kim ar fi avut o aventura cu Scott Disick, sotul surorii ei Kourtney.

Daniel Craig, interpretul agentului 007 din filmele din seria "James Bond", face si el parte din clubul acelor persoane care le urasc pe surorile Kardashian. "Priviti la familia Kardashian, membrii ei valoreaza milioane! Milioane! Nu cred ca la inceput se comportau chiar asa de rau, dar uitati-va cum au ajuns acum. Privesti ceea ce fac ei si iti spui: «Ei bine, vrei sa spui ca tot ce trebuie sa fac este sa ma comport ca un idiot intr-o emisiune de televiziune si apoi tu ma vei plati cu milioane de dolari?», a declarat starul britanic pentru revista GQ.

Citeste si:
Fostul președinte al SUA, Barack Obama, împlinește astăzi 60 de ani
Fostul președinte al SUA,...

Presedintele american Barack Obama se afla si el printre persoanele celebre care nu suporta familia Kardashian. Barack Obama i-a criticat pe Kim si Kanye de multe ori, iar Michelle Obama a confirmat aversiunea sotului ei fata de starleta de reality-tv. Politicianul si rapperul au avut de-a lungul anilor o relatie tensionata in presa, intrucat Barack Obama a spus ca rapperul este "un nesimtit", dupa ce Kanye West a urcat pe scena si a intrerupt discursul de acceptare a unui premiu pe care il sustinea Taylor Swift la gala MTV Video Music Awards 2009. De atunci, presedintele american a folosit inca o data acelasi termen referindu-se la Kanye West, in aprilie 2012, cand a dezvaluit ca il prefera pe partenerul acestuia de pe discul "Watch The Throne", rapperul si producatorul Jay-Z. In 2013, Barack Obama a criticat-o si pe Kim Kardashian, spunand ca starleta americana si familia acesteia au contribuit, prin reality show-ul lor, la aparitia unei generatii de femei tinere obsedate de "bogatie si faima".

Citeste si:
Michelle Obama: Lupt cu tendinţa de a mă complace în starea mea...
Michelle Obama, despre...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.