Geena Davis va interpreta rolul unui medic chirurg in urmatorul sezon al serialului de televiziune "Anatomia lui Grey/ Grey's Anatomy".

Deocamdata nu se cunosc prea multe detalii despre personajul interpretat de Geena Davis si intriga in care va fi prins, insa mai multe surse au declarat pentru revista Variety ca rolul jucat de vedeta americana va fi unul important.

Serialul "Anatomia lui Grey", produs de studiourile ABC, este castigatorul a 37 de premii internationale, dintre care doua Globuri de Aur: in 2006, acordat Sandrei Oh (interpreta Cristinei Yang) - cea mai buna actrita in rol secundar intr-un serial TV, iar in 2007 - pentru cel mai bun serial de televiziune. Actorii din rolurile principale, dar si serialul in sine au mai obtinut alte 95 de nominalizari (Emmy, Globul de Aur) de la debutul productiei pe micile ecrane, in 2005.

Doctorii de la Spitalul Seattle Grace au de-a face cu viata si moartea in fiecare zi, motiv pentru care isi gasesc sprijinul in prietenia care ii leaga, iar uneori merg cu povestile chiar mai departe decat ceea ce inseamna doar prietenia. Impreuna, ei descopera ca nici medicina, nici relatiile care ii leaga nu pot fi transate in alb si negru. Viata reala se vede, se traieste doar in nuante de gri.

Din distributia serialului "Anatomia lui Grey" fac parte actorii Ellen Pompeo (Meredith Grey), Patrick Dempsey (in rolul lui Derek Shepherd), Sandra Oh (care o interpreteaza pe Cristina Yang), Justin Chambers, (interpretul lui Alex Karev), Chandra Wilson (alias Miranda Bailey), James Pickens Jr. (in rolul lui Richard Webber), Sara Ramirez (joaca rolul lui Callie Torres) si Kevin McKidd (pentru rolul Owen Hunt).

Geena Davis este una dintre cele mai active militante care promoveaza cauza femeilor din industria de film si televiziune. Ea a infiintat si prezideaza organizatia Geena Davis Institute of Gender in Media, care promoveaza egalitatea dintre femei si barbati in industria de divertisment.

Geena Davis este membru al Mensa International, renumita organizatie a persoanelor cu un coeficient de inteligenta foarte ridicat, care reprezinta doar 2% din populatia lumii.

Citeste si:
Jojo, în lacrimi în mediul online. Ce declarații a făcut despre...
Jojo, în lacrimi în mediul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.