Lady Gaga va lansa un nou parfum, despre care artista americana spune ca va fi unul "sexy", ce va putea fi utilizat de toti oamenii, indiferent de sexul acestora.

Vedeta a publicat joi pe contul ei de pe reteaua Instagram o fotografie alb-negru in care apare inconjurata de barbati goi. Fotografia este insotita de urmatorul mesaj: "Parfumul Eau de Gaga va fi lansat in curand".

Cantareata a dezvaluit apoi, pe Twitter, ca va lansa acest parfum - al doilea din cariera - in viitorul apropiat si a spus ca noul produs va fi "extrem de sexy si cu o aroma care se adreseaza tuturor sexelor". Raspunzand intrebarilor puse de fanii ei pe platforma de microblogging, Lady Gaga a spus ca noul parfum "este inspirat de o femeie aventuroasa si de barbatul care o iubeste".

Parfumul Eau de Gaga va semana cu apa minerala si va include arome de lamaie si piele naturala.

Primul parfum lansat de Lady Gaga, denumit Fame, a fost lansat pe piata in 2012 si s-a vandut in peste 30 milioane de unitati.

Lady Gaga, al carei nume real este Stefani Germanotta, este renumita pentru spectacolele ei adeseori controversate. Cantareata, care a concertat la Bucuresti in august 2012, a devenit celebra datorita unor piese precum "Bad Romance" si "Poker Face", dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si al provocarilor - in special vestimentare. Printre altele, a fost recompensata cu cinci Grammy Awards si 13 MTV Video Music Awards.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.