Alain Delon, in varsta de 78 de ani, a fost operat, miercuri dimineata, la Paris, dupa ce fusese spitalizat duminica din cauza unei "probleme a nervilor faciali", a anuntat joi presa franceza.

Starul francez a fost internat duminica in spitalul parizian Lariboisière si a venit insotit de fosta lui sotie Nathalie si de fiica lor, Anouchka, potrivit postului RTL si publicatiei Le Point.

Potrivit LePoint.fr, internarea si operatia erau "prevazute de multa vreme". Actorul, care suferea si de "dureri de cap recurente", ar trebui sa fie externat luni sau marti, precizeaza acelasi site francez, citand o sursa din anturajul starului.

Miercuri, mai multe trusturi de presa din Franta au anuntat ca actorul fusese spitalizat duminica si operat luni din cauza unor dureri la spate.

In ultimii ani, Alain Delon s-a confruntat cu cateva probleme medicale. In septembrie 2013, actorul francez a fost spitalizat din cauza unei aritmii cardiace, o afectiune care l-a obligat sa se interneze si in primavara anului 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.