Lady Gaga a fost spitalizata din cauza raului de altitudine, la finalul unui concert pe care artista americana l-a sustinut in orasul Denver,

Vedeta americana a publicat miercuri pe platforma Instagram o fotografie de tip selfie care o prezinta in timp ce se afla pe patul de spital, purtand pe fata o masca de oxigen.

"Raul de altitudine nu este o gluma! Am ajuns la spital. Am avut multi spectatori la concertul din Denver din aceasta seara", a scris Lady Gaga in mesajul care insoteste acea fotografie.

Raul de altitudine nu reprezinta o afectiune neobisnuita in Denver, un oras din statul american Colorado, aflat la o altitudine de peste 1.600 de metri. Site-ul primariei din Denver include o sectiune intreaga dedicata sfaturilor privind masurile care trebuie luate impotriva raului de altitudine.

Regula numarul 4 din acea sectiune stipuleaza: "Supravegheati-va nivelul de activitate fizica". Lady Gaga sustine in aceasta perioada un nou turneu mondial, intitulat "artRAVE: The ARTPOP Ball". Urmatorul concert programat in acest turneu nu a fost anulat si va avea loc asa cum era prevazut, vineri seara in orasul Seattle.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.