Actorul american Johnny Depp va participa la inregistrarea unui nou album cu piese bazate pe versuri scrise de Bob Dylan, iar materialul discografic este programat sa apara in aceasta toamna.

Starul filmului "Alice in Tara Minunilor/ Alice in Wonderland" a vizitat studiourile Capitol din Los Angeles, pentru a urmari o sesiune de inregistrari a producatorului T Bone Burnett pentru materialul discografic "Lost on the River: New Basement Tapes". Actorul a ajuns in cele din urma sa il acompanieze la chitara pe Elvis Costello, pentru piesa "Kansas City".

Albumul, la realizarea caruia participa si Marcus Mumford de la Mumford & Sons si Jim James de la My Morning Jacket, este programat sa fie lansat in aceasta toamna, pentru a coincide cu aparitia pe piata a noului documentar intitulat "Lost Songs: The Basement Tapes Continued", regizat de Sam Jones.

Versurile cantecelor de pe noul album provin din timpul sesiunilor de inregistrari ale lui Bob Dylan numite "Basement Tapes" din 1967.

Aceasta nu este prima aventura muzicala a lui Johnny Depp. Actorul colaboreaza in prezent cu legenda formatiei The Beatles Paul McCartney la un proiect, derulat impreuna cu Alice Cooper si Joe Perry de la Aerosmith.

De altfel, Depp a devenit o prezenta familiara in concertele formatiei Aerosmith si in cele ale lui Willie Nelson, dupa ce li s-a alaturat pe scena in diverse ocazii.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai mari actori din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt. Artist versatil si extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simtit in largul lui atat in productiile hollywoodiene - mai ales in franciza "Piratii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cat si in productii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar si in colaborarile sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moarta/ Corpse Bride", "Alice in Tara Minunilor" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows".

Citeste si:
Johnny Depp, din nou imaginea parfumului Sauvage de la Dior după...
Johnny Depp, din nou imaginea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.