Starleta americana Kim Kardashian a fost impresionata de o fetita orfana din Thailanda, pe care a dorit sa o adopte, in timpul unei vizite pe care a efectuat-o alaturi de familia ei in aceasta tara asiatica.

Kim Kardashian a fost impresionata de Pink, o fetita in varsta de 12 ani, pe care vedeta americana a cunoscut-o in timp ce vizita un orfelinat din Thailanda. Vedeta americana i-a telefonat la scurt timp dupa aceea sotului ei, rapperul Kanye West, cu care a discutat despre posibilitatea unei adoptii.

Membrii familiei Kardashian au vizitat orfelinatul la sugestia unui ghid local si au oferit copiilor thailandezi orfani numeroase cadouri. Aceste dezvaluiri au fost prezentate in cel mai recent episod al reality show-ului "Keeping Up With The Kardashians".

Impresionata de povestea de viata a tinerei orfane thailandeze, Kim Kardashian a declarat: "E atat de simpatica, vreau sa o iau acasa la mine". Starleta americana a discutat apoi la telefon cu Kanye West despre posibilitatea unei adoptii. "I-am spus: «dragul meu, vreau sa o adopt!», a adaugat Kim Kardashian.

Mama vedetei americane, Kris Jenner, a fost insa sceptica: "Nu poti sa mergi intr-un orfelinat si sa te indragostesti de un copil, iar apoi sa crezi ca poti sa-l iei acasa, ca si cum ai fi mers la shopping. Devii prea pasionata de lucruri!".

Dupa ce a discutat cu managerul orfelinatului, Kim Kardashian a aflat ca guvernul din aceasta tara nu ii incurajeaza pe cetatenii straini care vor sa adopte copii thailandezi.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.