Milla Jovovich isi doreste un al doilea copil si spune ca nu vrea ca diferenta de varsta dintre fiica ei, Ever Garbo, in varsta de sase ani, si viitoarea sora a acesteia sa fie prea mare.

Actrita de 38 de ani, care este casatorita cu regizorul Paul W. S. Anderson, spune ca familia este prioritatea ei si nu vrea sa mai astepte prea mult sa ramana insarcinata, pentru ca diferenta de varsta dintre copii ar fi prea mare.

"Daca nu o fac acum, pe masura ce imbatranesc va fi mai dificil", a spus starul seriei "Resident Evil".

''Ever mereu vorbeste despre cat de mult isi doreste sa fie sora mai mare. Trebuie sa o fac inainte ca ea sa fie prea mare pentru a-i mai placea acest lucru. Nu am tot timpul din lume pentru a ma gandi la asta", a mai spus Milla.

Actrita este multumita sa stea acasa si sa fie mama si spune ca a refuzat oferte pentru filme pentru a petrece timp cu fiica ei.

De origine ucraineana, Milla Jovovich este un fost manechin de succes care a reusit apoi sa isi construiasca o cariera in cinematografie, cu roluri in filme precum "Al cincilea element" si cele din franciza "Resident Evil", regizate de sotul ei, cu care s-a casatorit in 2009.

Milla Jovovich a jucat o gama larga de roluri in filme precum "Intoarcerea la laguna albastra", "Marea ameteala", "Hotelul de 1 milion de dolari", "Papusa" si "Ultraviolet". Printre proiectele ei cinematografice recente se numara lungmetrajul "Stone", in care a jucat impreuna cu Robert De Niro si Edward Norton, si versiunea 3D a clasicului "Cei trei muschetari", regizat de Paul W.S. Anderson, in care interpreteaza rolul Milady de Winter.

Paul W. S. Anderson, in varsta de 49 de ani, este cunoscut pentru filme precum "Nebunia cumparaturilor/ Shopping", "Mortal Kombat", "Event Horizon", "Soldier", "AVP: Alien vs. Predator" si "Cursa mortala/ Death Race", cu Jason Statham in rolul principal.

Citeste si:
Cele mai așteptate filme ale anului 2023
Cele mai așteptate filme ale...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.