Trupa Vama, care trebuia sa cante, sambata, pe scena Festivalului "Folk You! Florian Pittis" de la Vama Veche, nu va mai putea participa la eveniment din cauza "problemelor cu vocea" cu care se confrunta solistul Tudor Chirila.

Tudor Chirila a publicat un comunicat pe pagina sa de pe platforma de socializare Facebook in care spune ca "problemele sale cu vocea" care a determinat formatia sa amane concertul de la Brasov din 19 iulie "au revenit mai puternic dupa alte trei concerte", astfel ca in momentul de fata medicii i-au interzis sa cante, "pentru a nu agrava situatia", si i-au recomandat "repaos vocal total".

"Nu este prima data in cariera mea cand ma confrunt cu un asemenea diagnostic si stiu la ce riscuri ma expun daca nu tratez aceasta problema cu maxima seriozitate. Ma bucur ca am sprijinul neconditionat al colegilor mei si al echipei noastre de management. I-as ruga pe carcotasi sa ma creada pe cuvant si sa nu puna absenta noastra de maine seara pe seama unor neintelegeri cu organizatorii Folk You. Nu neg ca au existat, am vorbit despre ele si aici, dar fusesera deja surmontate si, daca aceasta problema medicala nu ar fi intervenit, am fi fost prezenti cu drag in Vama", a scris Tudor Chirila pe pagina de Facebook, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, cantaretul a precizat ca a "incercat recuperarea, dar medicii au ramas categorici".

"As vrea sa adaug ca este extrem de dureros sa nu-mi pot face meseria, este dureros sa fiu redus la tacere si imi pare rau pentru publicul care nu va avea parte de un show pe care il astepta. Sper sa ne revedem curand, va doresc un weekend placut, aveti grija de voi. Folk You este un festival frumos, de care va doresc sa va bucurati, de data asta fara noi. Le uram succes tuturor artistilor din cele trei seri de festival", a mai scris Tudor Chirila.

Cea de-a zecea editie a Festivalului "Folk You! Florian Pittis" a inceput joi si se desfasoara pana sambata, la Vama Veche. La aceasta editie aniversara a festivalului va fi acordat un trofeu, care va fi realizat de artistul plastic Giulian Dumitriu. In competitie, s-au inscris peste 50 de tineri si au fost selectati sase concurenti.

Citeste si:
Tudor Chirilă, pe punctul de a-și pierde vocea. Artistul s-a operat...
Tudor Chirilă, pe punctul de...

Sambata, de la ora 18.00, publicul se va putea intalni cu Contraste, Maria Gheorghiu, Basska, Alexandru Andries, Alina Manole Band, Ada Milea, Florin Chilian, Vita de Vie, Travka si Celelalte Cuvinte. In aceeasi seara va fi inmanat si trofeul festivalului.

Intrarea la festival este libera.

Evenimentul este organizat de Asociatia Miscarea de Rezistenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.