Actorul american de origine romana Sebastian Stan are o relatie amoroasa cu actrita rusa Margarita Levieva, cunoscuta pentru rolul interpretat in filmul "Avocatul din limuzina/ The Lincoln Lawyer", informeaza contactmusic.com

Cei doi actori s-au intalnit, in 2009, pe platourile de filmare ale peliculei "Playboy de L.A./ Spread", iar prietenia lor s-a transformat recent intr-o relatie romantica, potrivit publicatiei Us Weekly.

"Se distreza impreuna si vor vedea unde va duce (relatia, n.r.). Sunt amandoi oameni carora le place arta si sunt atenti", a declarat o sursa, potrivit MEDIAFAX.

Sebastian Stan si Margarita Levieva au fost vazuti impreuna la petrecerea aniversara a actritei Taylor Schilling, care a avut loc pe 26 iulie, in New York, acestia petrcand intreaga noapte "impreuna pe terasa", potrivit unei alte surse.

Anterior, Sebastian Stan a avut relatii cu Leighton Meester, alaturi de care a jucat in serialul "Gossip Girl", si cu actrita Jennifer Morrison, cunoscuta din serialul TV "A fost odata ca niciodata/ Once Upon a Time".

Nascut in 1983, Sebastian Stan este un actor american de origine romana. El a parasit Romania la varsta de opt ani, alaturi de mama sa, de profesie pianista, pentru a se muta la Viena si ulterior la New York. In timpul scolii a jucat in filme precum "Harvey", "Cyrano de Bergerac", "Little Shop of Horrors", "Over Here" si "West Side Story". A studiat la Facultatea de Arte Mason Gross din cadrul Universitatii Rutgers, dar si la Shakespeare's Globe Theatre din Londra.

A devenit celebru datorita rolurilor Jack Benjamin din drama "Kings" si Carter Baizen din "Gossip Girls". A mai avut aparitii in filme precum "Usi rosii/ Red Doors", "Arhitectul/ The Architect", "Conjuratia tacerii/ The Covenant", "Educatia lui Charlie Banks/ The Education of Charlie Banks", "Rachel se marita/ Rachel Getting Married", "Teleportati in adolescenta/ Hot Tub Time Machine", "Lebada neagra/ Black Swan" si "Capitanul America: Primul Razbunator". Recent, actorul de origine romana s-a remarcat in miniseria TV "Political Animals", in care a jucat alaturi de Ellen Burstyn si Sigourney Weaver.

Citeste si:
Theo Rose și Anghel Damian, criticați pentru relația lor. De ce au...
Theo Rose și Anghel Damian,...

Nascuta in 1985, in Rusia, Margarita Levieva a jucat in filme precum "The Blacklist" (2013), "The Loft" (2013), "For Ellen" (2012), "Razbunare/ Revenge" (2011), "Avocatul din limuzina/ The Lincoln Lawyer"(2011), "The Stand Up" (2010), "Playboy de L.A./ Spread " (2009) si "Invizibil/ The Invisible" (2007).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.