Actorul american Jamie Foxx il va interpreta pe Mike Tyson intr-un nou film biografic, intitulat "Champion", pentru realizarea acestui rol fiind necesare efecte speciale precum cele folosite pentru Brad Pitt in lungmetrajul "Strania poveste a lui Benjamin Button".

Starul lungmetrajului "Django dezlantuit/ Django Unchained" s-a aflat in discutii cu legendarul pugilist mai multi ani pentru acest film biografic, care se va intitula "Champion", iar Tyson a dezvaluit ca Jamie Foxx va fi transformat intr-o versiune cu 20 de ani mai tanara a sa cu ajutorul efectelor speciale, potrivit Daily Mirror.

Fostul pugilist, in varsta de 48 de ani, care a devenit la 20 de ani cel mai tanar campion mondial din istorie la categoria grea, spune ca Foxx, in varsta de 46 de ani, va fi transformat cu ajutorul tehnologiei folosite pentru Brad Pitt in filmul "Strania poveste a lui Benjamin Button".

De asemenea, sportivul a precizat ca Martin Scorsese se afla in negocieri pentru a regiza acest film, ce spune povestea vietii sale de la varsta de 20 de ani pana in prezent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.