Joaquin Phoenix poarta negocieri cu compania de productie Marvel, care a stat in spatele unor francize de mare succes precum "Omul de otel" si "Razbunatorii", pentru a juca rolul principal in filmul "Doctor Strange", bazat pe o serie de benzi desenate din anii '60.

Conform contactmusic.com, pe "lista scurta" in vederea obtinerii rolului Doctorului Strange, care va da si titlul filmului, s-au mai aflat actorii Benedict Cumberbatch si Jared Leto, insa studiourile Marvel l-au preferat in cele din urma pe Joaquin Phoenix, nominalizat de trei ori la Oscar si castigator al unui Glob de Aur in 2006 pentru cel mai bun rol intr-o comedie/musical, cu prestatia din filmul "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash" (2005).

Marvel a facut aluzie la acest personaj de mai multe ori in ultimele luni, mai ales in superproductia "Capitanul America: Razboinicul iernii". Filmul va fi regizat de Scott Derrickson, pe baza unui scenariu scris de Jon Spaihts, scrie MEDIAFAX.

Personajul Doctor Strange, aparut la inceputul anilor '60, intr-o serie de benzi desenate realizate de Stan Lee si Steve Ditko, este un neurochirurg care devine Vrajitor Suprem, pentru a apara Pamantul de amenintari magice si este, de asemenea, maestru in arte martiale.

"Cand vezi cum (Joaquin Phoenix, n.r.) a jucat in filme de la «The Master» la «Her», este greu sa gasesti actori care sa se descurce mai bine si sa se dedice personajului asa cum se dedica el", a scris jurnalistul Mike Fleming Jr. pe site-ul deadline.com.

Joaquin Phoenix a jucat recent rolul principal in filmul "Inherent Vice", de Paul Thomas Anderson ("Va curge sange", "The Master"), care va avea premiera la Festivalul de film de la New York. In acest film, Joaquin Phoenix interpreteaza rolul lui Larry "Doc" Spotello, un detectiv narcoman din Los Angeles, care investigheaza disparitia unei foste iubite.

Fratele actorului River Phoenix, decedat in urma unei supradoze de droguri in 1993, Joaquin Phoenix a fost nominalizat la premiile Oscar in 2006, pentru rolul titular din filmul "Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash". Joaquin Phoenix fusese nominalizat la premiile Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar, cu rolul din filmul "Gladiatorul". De asemenea, actorul american, nominalizat in 2013 la Oscar pentru rolul din "The Master", a inregistrat un album cu coloana sonora a filmului "Walk the Line", pentru care a castigat un premiu Grammy.

Citeste si:
Un fan Marvel a vazut "Avengers: Endgame" de 110 ori la cinema
Un fan Marvel a vazut...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.