Actorul britanic care, in luna mai, l-a dat in judecata pe Bryan Singer, regizorul francizei "X-Men", pentru agresiune sexuala, a renuntat la caz, informeaza contactmusic.com.

Reclamantul, identificat in documentele depuse in instanta doar cu numele de John Doe, a intentat un proces impotriva lui Bryan Singer in luna mai, sustinand ca regizorul l-ar fi agresat sexual in adolescenta, in anii '90. Pe de alta parte, Bryan Singer a depus prin avocatii sai, la inceputul lunii iulie, o motiune prin care a solicitat instantei respingerea acestui caz, avocatii lui Singer si regizorul sustinand ca nu exista nicio baza legala pentru acest proces, transmite MEDIAFAX.

Potrivit publicatiei The Hollywood Reporter, cazul a fost clasat vineri, iar Jeffrey Herman, avocatul reclamantului, urmeaza sa emita un comunicat in care sa prezinte motivele acestei decizii.

"Suntem multumiti ca a renuntat la acest caz", a declarat Martin Singer, avocatul regizorului Bryan Singer, pentru The Hollywood Reporter.

Acesta este cel de-al doilea proces pentru agresare sexuala intentat impotriva lui Bryan Singer in acest an. In luna aprilie, Michael Egan i-a acuzat pe Singer si pe alte trei persoane din industria de divertisment de la Hollywood ca l-au agresat sexual in 1999, in timpul unei petreceri din Hawaii, iar acest proces este inca pe rol. Procesul a fost intentat de Michael Egan cu putin timp inainte de lansarea celui mai recent film din franciza "X-Men", "X-Men: Days Of Future Past/ X-Men: Viitorul este trecut", regizat de Bryan Singer.

Bryan Singer este un regizor si producator american de film, care si-a castigat celebritatea odata cu lansarea lungmetrajului "Suspecti de serviciu", in 1995. El se bucura de o mare popularitate in randurile fanilor de productii SF si benzi animate, datorita primelor doua filme din seria "X-Men" si a peliculei "Superman Revine".

Citeste si:
Festivalul Cannes 2022: TOP 10 filme care merită urmărite la ediția...
Festivalul de Film de la...

Franciza "X-Men" a avut pana in prezent incasari de peste 2,30 miliarde de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.