Trupa americana de metalcore Unearth va concerta in premiera in Romania, pe 15 septembrie, in clubul Fabrica din Capitala.

Show-ul pe care trupa americana il va sustine in clubul Fabrica este unul dintre warm-up party-urile pentru Metalhead Meeting 2014, care va avea loc la Arenele Romane din Capitala, pe 27 septembrie, cand vor concerta formatiile Paradise Lost si Finntroll.

De asemenea, concertul pe care trupa Unearth il va sustine la Bucuresti face parte din turneul european al formatiei, care incepe pe 29 august. In turneul ei, trupa va concerta in tari precum Germania, Olanda, Marea Britanie, Belgia, Franta, Elvetia, Cehia, Austria, Suedia si Italia.

Trupa Unearth s-a format in 1998. Cu cinci albume la activ, cel mai recent din 2011 - "Darkness in the Light" -, americanii sunt headlineri la cele mai importante festivaluri de profil din lume.

Piese precum "My Will Be Done", "Hail The Shrine", "Sanctity of Brothers", "Giles", "My heart bleeds no longer" si "Endless" vor putea fi ascultate de publicul meloman in concertul de la Bucuresti.

Biletele pentru concertul pe care trupa Unearth il va sustine in Capitala pot fi gasite pe www.iabilet.ro, precum si in reteaua IaBilet (Uman, Senia, Perfect Tour) din toata tara, la urmatoarele preturi: 35 de lei - pana pe 11 august (doar 100 de bilete), 45 de lei - pana pe 15 septembrie, iar in ziua concertului, la intrare, tichetele vor costa 50 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.