Actorul Johnny Depp i-a luat prin surprindere pe fanii trupei Aerosmith, miercuri seara, in momentul in care a aparut pe scena si a cantat la chitara, live.

Johnny Depp filmeaza de cateva luni un lungmetraj despre viata mafiotului Whitey Bulger, intitulat "Black Mass", in Boston, si a decis sa ia o pauza de la filmari, miercuri seara, pentru a asista la concertul sustinut de Aerosmith in apropiere, la Xfinity Center din Mansfield, informeaza contactmusic.com, citati de MEDIAFAX.

In timpul concertului, Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a rugat spectatorii sa il primeasca cu caldura pe invitatul-surpriza al formatiei sale: "Salut! Vi-l aduc pe scena pe bunul meu prieten, domnul Johnny Depp!".

Johnny Depp a aparut cu chitara pe umar si a cantat alaturi de Aerosmith o piesa clasica din repertoriul acesteia, "Train Kept A-Rollin", in timpul careia a avut si un solo extins de chitara.

Aceasta nu a fost insa prima colaborare a actorului cu rockerii din formatia americana - starul hollywoodian a interpretat aceesi piesa pentru o versiune de studio, inclusa pe albumul "Music From Another Dimension", aparut in 2012. El a cantat acea piesa si live, intr-un concert sustinut de Aerosmith in acelasi an.

Luna trecuta, Johnny Depp a avut o alta aparitie surpriza la un concert pe care Willie Nelson l-a sustinut la Boston si a cantat la chitara alaturi de acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.