Cantareata Shakira este cea mai populara persoana de pe reteaua de socializare Facebook, dupa ce artista a stabilit, vineri, un nou record in acest sens.

Artista columbiana cu origini libaneze , in varsta de 37 de ani, a afirmat ca este "onorata" sa fie cea mai populara persoana de pe reteaua de socializare Facebook pentru ca in acest fel ea poate comunica cu fanii din intreaga lume, informeaza contactmusic.com, conform MEDIAFAX.

Vineri, artista a fost numita cea mai "placuta" ("liked") persoana care detine un cont pe Facebook dupa ce pagina sa a atins numarul de 100 de milioane de "like-uri" din partea utilizatorilor retelei. Dupa acest anunt, in decursul zilei, pagina cantaretei a depasit 100 de milioane de admiratori.

Aceasta le-a multumit fanilordin intreaga lume dupa ce a primit "distinctia". "Sunt ononata pentru ca am atins acest numar", a spus cantareata intr-o declaratie de presa.

"Social media si in special Facebook m-au ajutat pe mine, dar si pe alti artisti sa construim un pod intre scena si public", a adaugat aceasta. "Am fost capabili sa avem conversatii, unde atat artistii, cat si fanii si-au putut impartasi setimentele, reusitele, dar si cele mai importante momente din viata lor prin intermediul fotografiilor si a videoclipurilor si au putut avea un adevarat dialog", a mai spus Shakira.

De asemenea, Shakira a incarcat pe pagina ei de Facebook un scurt videoclip in care a declarat: "100 de milioane de prieteni pe Facebook este ceva incredibil. Va multumesc foarte mult pentru sprijinul vostru, pentru loialitatea voastra, pentru dragostea voastra... . Este incredibil, va multumesc foarte mult", a spus cantareata.

Totodata, Mark Zuckerberg, creatorul retelei de socializare Facebook, i-a transmis felicitari Shakirei pentru aceasta realizare. "Felicitari", a scris acesta intr-un comentariu publicat pe pagina cantaretei, "ce reusita nemaipomenita pentru o persoana extraordinara".

De-a lungul carierei, Shakira a primit numeroase premii, printre care doua premii Grammy, opt Latin Grammy si a fost nominalizata la premiile Globul de Aur in 2007, pentru melodia "Despedida", inclusa pe coloana sonora a filmului "Dragoste in vremea holerei", de Mike Newell. Albumele Shakirei s-au vandut in peste 50 de milioane de copii pe plan mondial.

Citeste si:
Oana Roman, dezamăgită de o persoană pe care a promovat-o în...
Oana Roman, dezamăgită de o...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.