Charlize Theron si Sean Penn, care au o relatie de opt luni, se vor casatori in vara acestui an in Africa de Sud si vor adopta apoi un copil, afirma un tabloid american.

Cuplul se afla in aceasta perioada in Africa de Sud, unde Sean Penn regizeaza un film de dragoste, "The Last Face", in care rolul principal este interpretat de Charlize Theron, a anuntat miercuri tabloidul Us Weekly.

"Vor sa se casatoreasca in curand", a declarat o sursa.

Desi relatia romantica a celor doi actori a inceput abia in urma cu opt luni, ei sunt buni prieteni de peste 18 ani. "Charlize l-a vazut pe Sean cum s-a maturizat. El are un spirit intelept si a devenit mult mai rabdator. Charlize si Sean privesc impreuna spre viitor cu multa speranta", a adaugat sursa.

Aceeasi publicatie spune ca Sean Penn, in varsta de 53 de ani, si Charlize Theron, in varsta de 38 de ani, vor adopta un copil la scurt timp dupa casatorie.

"Charlize si-a dorit intotdeauna inca un copil. Ea il are deja pe Jackson, fiul ei adoptat, in varsta de doi ani", spune aceeasi sursa. La randul sau, Sean Penn s-a atasat foarte mult de fiul actritei sud-africane.

"Sean a devenit un fel de model patern pentru Jackson", afirma tabloidul Us Weekly.

In filmul "The Last Face", turnat in Cape Town, Charlize Theron interpreteaza un medic care participa la actiuni umanitare in Africa, in contextul unor violente conflicte politice si militare care afecteaza continentul.

Filmul, regizat de Sean Penn si in care actrita sud-africana il are ca partener pe Javier Bardem, va fi lansat in 2015.

Sean Penn a trecut prin doua casnicii - cu cantareata Madonna, din 1985 pana in 1989, si cu actrita Robin Wright, din 1996 pana in 2010. Sean Penn are, impreuna cu fosta sa sotie Robin Wright, doi copii - Dylan, in varsta de 23 de ani, si Hopper, in varsta cu 20 de ani. In ianuarie, Robin Wright, in varsta de 48 de ani, a anuntat ca s-a logodit cu actorul Ben Foster.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.