Shakira spune ca viata sa a fost complet schimbata de Cupa Mondiala si crede ca nu s-ar fi indragostit niciodata de Gerard Piqué si nu ar devenit mama lui Milan daca nu s-ar fi intalnit cu celebrul fotbalist in timp ce promova imnul campionatului din 2010 - "Waka Waka (Time for Africa)".

Cantareata columbiana Shakira, care - alaturi de americanul Carlos Santana, brazilianca Ivete Sangalo si o scoala de samba - va participa, duminica, la ceremonia de inchidere a Cupei Mondiale 2014, de pe arena Maracana din Rio de Janeiro, are un fiu in varsta de 18 luni, Milan, cu fotbalistul spaniol Gerard Piqué si crede ca niciodata nu l-ar fi intalnit pe acesta daca nu ar fi acceptat sa cante imnul Cupei Mondiale din 2010, informeaza MEDIAFAX.

Cantareata, in varsta de 37 de ani, a spus: "Nu voi uita niciodata ca mi-am intalnit dragostea vietii mele la Cupa Mondiala".

"Daca n-ar fi fost Cupa Mondiala, fiul meu, Milan, n-ar fi fost aici", a completat artista.

Shakira, care a ridicat publicul in picioare la CM-2010 cu "Waka-Waka" si la editia din 2006 cu "Hips don't lie", va canta, la a treia sa prezenta la Cupa Mondiala, "La la la (Brazil 2014)", alaturi de brazilianul Carlinhos Brown.

Cantareata Shakira are o relatie din 2011 cu fotbalistul spaniol Gerard Piqué, insa a declarat recent intr-un interviu ca nu se grabeste cu casatoria, deoarece o nunta nu va schimba legatura profunda pe care o are cu partenerul de viata. In 2013 s-a nascut primul copil al cuplului, pe nume Milan.

De-a lungul carierei, Shakira a primit numeroase premii, printre care doua premii Grammy, opt Latin Grammy si a fost nominalizata la premiile Globul de Aur in 2007, pentru melodia "Despedida", inclusa pe coloana sonora a filmului "Dragoste in vremea holerei", de Mike Newell. Albumele Shakirei s-au vandut in peste 50 de milioane de copii pe plan mondial. Recent, Shakira a lansat, in duet cu Rihanna, single-ul "Can't Remember to Forget You", ce va fi inclus pe urmatorul album al cantaretei de origine columbiana, intitulat "Shakira".

Citeste si:
Cristiano Ronaldo rămâne căpitanul naţionalei de fotbal a Portugaliei
Cristiano Ronaldo rămâne...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.