Actorul american Tracy Morgan a dat in judecata compania Wal-Mart - la care lucra soferul care a provocat accidentul de automobil in care a fost implicat, in luna iunie, si in urma caruia a suferit rani grave -, acuzand-o de neglijenta, informeaza abcnews.go.com.

Tracy Morgan se afla, la inceputul lunii iunie, alaturi de mai multe persoane intr-un autocar de lux, care a fost implicat intr-un accident in lant. Sase automobile au fost implicate in acea coliziune. Actorul de comedie James McNair - care folosea numele de scena Jimmy Mack - si-a pierdut viata, atunci cand autocarul de lux a fost tamponat si s-a rasturnat pe autostrada Turnpike din New Jersey, pe 7 iunie, a precizat politia americana.

Tracy Morgan a suferit rani grave la un picior, avand nevoie de interventie chirurgicala, si a avut mai multe coaste fracturate, ca urmare a acestui accident, transmite MEDIAFAX.

In plangerea intentata joi la tribunalul din New Jersey se arata ca Wal-Mart a actionat neglijent. In plangere se sustine ca grupul de retail american ar fi trebuit sa stie ca soferul, Kevin Roper, nu dormise deloc in cele 24 de ore care au precedat accidentul, iar drumul de peste 1.000 de kilometri de la locuinta sa din Georgia pana in Delaware a fost "inexplicabil". De asemenea, se precizeaza ca soferul ar fi adormit la volan.

"Ca urmare a comportamentului grosolan, riscant, intentionat si nejustificat al (companiei, n.r.) Wal-Mart, ar trebui sa fie pedepsita in mod corespunzator cu impunerea de plata a unor daune", se arata in plangerea depusa in instanta.

In urma acelui accident, alte patru persoane au fost spitalizate.

In afara de Tracy Morgan, actorul Ardie Fuqua si Jeffrey si Krista Millea, care au fost raniti in accident, sunt reclamanti in acest proces.

Un raport al autoritatilor arata ca soferul camionului a depasit limita de viteza permisa in acea zona. In plus, regulile federale spun ca soferii de camion au voie sa conduca pana la 14 ore pe zi, cu o pauza de 11 ore inainte.

Tracy Morgan, cunoscut pentru rolurile interpretate in show-ul decomedie "Saturday Night Live" si in serialul "30 Rock", sustinuse un spectacol de stand-up comedy intr-un cazinou din Delaware, pe 6 iunie. Actorul s-a alaturat in 1996 echipei de la "Saturday Night Live", pentru care a lucrat timp de sapte sezoane, inainte de a-si lansa propria emisiune de comedie, "The Tracy Morgan Show", in 2003. Acel program a rezistat in grila televiziunilor americane un singur sezon. In 2006, Tracy Morgan s-a alaturat distributiei serialului "30 Rock".

Citeste si:
Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood, intră în competiția...
Sebastian Stan, actorul român...

Actorul a devenit celebru gratie rolului Tracy Jorgan din serialul "30 Rock", produs de NBC, in care a jucat alaturi de Tina Fey si Alec Baldwin, interpretand o versiune caricaturala a lui insusi, intr-o serie de episoade despre un show TV fictiv, inspirat in mare parte din emisiunea "Saturday Night Live". Pentru acest rol, Tracy Morgan a fost nominalizat in 2009 la premiul Primetime Emmy la categoria "cel mai bun actor in rol secundar dintr-un serial de comedie".

Starul american s-a remarcat si in cateva lungmetraje pentru marele ecran, precum "Inmormantare cu peripetii", "Politai in misiune" si "Agentii de rezerva" si a asigurat vocile unor personaje indragite de public in cateva animatii de succes, precum "G-Force: Salvatorii planetei", "Rio", "Sta sa ploua cu chiftele" si "Rio 2".

Citeste si:
Andreea Bălan și Andreea Antonescu, ajutate de un șofer daltonist....
Andreea Bălan și Andreea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.