Actorul irlandez Colin Farrell ar putea juca in cel de-al doilea sezon al serialului "Detectivii din Louisiana/ True Detective", produs de HBO, informeaza contacmusic.com.

Informatiile au aparut la scurt timp dupa ce primul sezon al serialului "True Detective" a obtinut 12 nominalizari la premiile Emmy 2014, in categorii precum "cel mai bun serial-drama" si "cel mai bun actor intr-un serial TV-drama", pentru actorii Woody Harrelson si Matthew McConaughey.

Mathew McConaughey a anuntat recent ca nu va reveni in distributia celui de-al doilea sezon al serialului "Detectivii din Louisiana/ True Detective", produs de HBO, transmite MEDIAFAX.

Colin Farrell a jucat, in ultimii ani, in filme precum "Sapte psihopati si un caine/ Seven Psychopaths" (2012), "Total Recall. Memorie programata" (2012), "Poveste de iarna/ Winter's Tale" (2014), dar nu a aparut in nicio productie TV.

"Cred ca persoanele pe care le vom alege vor fi nume celebre", a spus presedintele HBO, Michael Lombardo. "Dar nu aceasta a fost ambitia noastra (in primul sezon, n.r.)", a completat acesta.

Matthew McConaughey si Woody Harrelson au jucat in primul sezon al serialului "True Detective" rolul celor doi detectivi care pornesc pe urmele unui criminal din Louisana, in urma redeschiderii unui caz controversat vechi de 17 ani.

Martin Hart (Woody Harrelson) si Rust Cohle (Matthew McConaughey) sunt doi detectivi si fosti parteneri care au lucrat in Divizia de Investigatii Criminale din Louisiana la mijlocul anilor '90. In 2012, din motive inca nedezvaluite, cei doi sunt intervievati separat de anchetatori cu privire la cazul lor cel mai notoriu: crima macabra din 1995, cand o prostituata a fost ucisa de un posibil criminal in serie cu inclinatii oculte tulburatoare.

Relatia dintre Hart si Cohle si momentele tensionate dintre ei au devenit elemente importante in verdictul stabilit in trecut. Hart, un localnic sociabil si un om de familie a carui casatorie se deterioreaza din cauza muncii si a infidelitatii sale, este, cel putin aparent, la polul opus de Cohle, un pesimist singuratic si fost detectiv la narcotice din Texas. In vreme ce intriga creste odata cu obsesia celor doi de a gasi criminalul, adevarata drama se concentreaza pe natura relatiei dintre Hart si Cohle, personalitatile lor si felul in care se influenteaza unul pe altul.

Citeste si:
Jojo, în lacrimi în mediul online. Ce declarații a făcut despre...
Jojo, în lacrimi în mediul...

Irlandezul Colin Farrell si-a castigat celebritatea dupa ce a jucat intr-o serie de productii hollywoodiene cu succes de casa, precum "Tinutul Tigrilor/ Tigerland" (2000), "Minority Report - Raport special" (2002), "Cabina telefonica/ Phone Booth" (2002), "Daredevil" (2003), "S.W.A.T - Trupe de elita" (2003), "Alexandru/ Alexander" (2004), "Miami Vice" (2006) si "In Bruges" (2008), pentru care a castigat un premiu Globul de Aur.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.