Actorul britanic David Legeno, care a jucat rolul unui varcolac in franciza "Harry Potter", a fost gasit mort de un grup de excursionisti, intr-o zona izolata din apropiere de Death Valley, California (SUA), au declarat, vineri, reprezentanti ai politiei, citati de theguardian.com.

Potrivit surselor citate, corpul neinsufletit al actorului, in varsta de 50 de ani, a fost gasit duminica dimineata si a fost transportat din acea zona cu un elicopter.

In prezent, se presupune ca actorul a murit din cauza caldurii, insa medicii legisti urmeaza sa stabileasca, in cel mai scurt timp, cauza exacta a decesului, transmite MEDIAFAX.

Actorul britanic David Legeno, pugilist profesionist si expert in arte martiale, a interpretat rolul lui Fenrir Greyback, un varcolac feroce, in mai multe filme din franciza "Harry Potter". De asemenea, el a aparut si in productii televizate si a jucat intr-o serie de filme, precum "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator/ Snow White and the Huntsman" (2012), "Centurion"(2010), "Batman - Inceputuri/ Batman Begins"(2005) si "Unde dai si unde crapa/ Snatch" (2000).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.