Actrita Halle Berry a declarat recent, in timpul unei emisiuni de televiziune, ca nu s-a spalat doua luni, pentru a intra in pielea unei tinere dependente de cocaina, personaj pe care l-a interpretat in filmul "Febra iubirii/ Jungle Fever" (1991), de Spike Lee, conform contactmusic.com.

Halle Berry, in varsta de 47 de ani, si-a facut debutul in actorie alaturi de Samuel L. Jackson in drama "Febra iubirii/ Jungle Fever", in care a jucat rolul unei tinere dependente de cocaina si a decis sa nu se spele pe durata filmarilor, aproximativ doua luni.

"Nu am fumat crack (un derivat al cocainei, n.r.). Acolo am tras linia, dar toate astea s-au intamplat cu 23 de ani in urma si eram incepatoare, asa ca nu puteam decat sa incerc sa fiu acel personaj, deci nu am facut dus pe toata durata filmarilor, adica aproximativ opt saptamani", a spus Halle Berry la emisiunea matinala "Live! with Kelly and Michael", de pe postul WABC-TV, transmite MEDIAFAX.

Zece ani mai tarziu, Halle Berry a castigat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, cu rolul Leticiei Musgrove din filmul "Puterea dragostei/ Monster Ball" (2001), de Mark Forster.

Halle Berry este una dintre actritele cel mai bine platite de la Hollywood si se implica adeseori in productia filmelor in care este distribuita. Actrita americana este si una dintre imaginile oficiale ale brandului Revlon.

Halle Berry a devenit cunoscuta cu rolul din filmul "Bumerangul/ Boomerang" (1992) si a confirmat asteptarile criticilor de specialitate cu rolurile din "Familia Flintstones: Aventuri in Epoca de Piatra/ The Flintstones" (1994) si "Bulworth" (1998). Pe langa Oscarul castigat in 2002, pentru "Puterea dragostei/Monster's Ball", Halle Berry a devenit un star mondial cu roluri precum cele din franciza "X-Men", "Cod de acces: Swordfish/ Swordfish" (2001) si "Sa nu mori azi/ Die Another Day" (2002). Actrita a regasit succesul de odinioara si in anii 2010, cu filmele "Atlasul norilor/ Cloud Atlas" (2012) si "Apel de urgenta/ The Call" (2012).

Citeste si:
Nicole Cherry a dat cărțile pe față. Cum se descurcă în rolul de...
Nicole Cherry a dat cărțile...

Halle Berry a castigat insa si o Zmeura de Aur pentru cea mai proasta interpretare feminina, in 2005, pentru rolul din "Catwoman", si este una dintre putinele actrite de la Hollywood care s-au prezentat la ceremonie pentru a-si ridica in persoana acest trofeu deloc invidiat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.