Al Bano si Romina Power vor canta impreuna la Bucuresti, la Sala Palatului, pe 5 noiembrie, la 15 ani de la divort si la aproape doua decenii de cand cei doi au renuntat la a mai imparti scena, informeaza organizatorii, Project Events.

"Ci Sarà", "Libertà", "Dialogo", "Acqua di mare", "Sharazan" si hitul "Felicità" vor fi interpretate de celebrul duo Al Bano si Romina Power, pe 5 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Show-ul se va numi "Al Bano featuring a very special guest - Romina Power".

"Discutiile pentru acest proiect au inceput toamna trecuta si iata ca in cele din urma s-au finalizat. Cel mai iubit cuplu al anilor '80 s-a reunit si, da, vine si la Bucuresti! Pe 5 noiembrie, visul unei generatii se va implini: «Felicita» va fi cantata live de Romina Power si Al Bano pe scena Salii Palatului", transmit organizatorii, Project Events.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti au fost puse deja in vanzare, pe www.Biletoo.ro, dar si la standul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter), librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco si Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan.

Romina Power a acceptat sa cante din nou impreuna cu fostul sau sot, pe 17 si 18 octombrie 2013, la Moscova, avand loc primele concerte ale acestora dupa impacare.

"Dupa tot ce s-a intamplat, este totusi tatal copiilor mei si barbatul pe care l-am iubit si este important sa lasam in urma vechile sentimente de ranchiuna", ar fi spus Romina Power, potrivit presei internationale. La randul sau, Al Bano a declarat: "Am trait impreuna cu Romina o perioada exceptionala".

Cei doi s-au casatorit pe 26 iulie 1970 si au impreuna patru copii: Ylenia, Yari, Cristel si Romina Iolanda. Cuplul s-a destramat in 1999, divortul celor doi fiind cauzat de disparitia fiicei lor Ylenia, in 1994, in Statele Unite ale Americii.

Al Bano, pe numele sau adevarat Albano Carrisi, s-a nascut in anul 1943, intr-un mic sat din Italia. Cand era copil se ducea la scoala cativa kilometri, cu bicicleta sau cu trenul. Dupa ce se intorcea de la scoala lucra la camp, compunand tot felul de linii melodice. Cand a implinit 17 ani a pornit spre Milano si a inceput sa lucreze in constructii, iar banii stransi ii trimitea acasa, scriindu-i familiei ca o duce foarte bine si ca lucreaza in administratie. Apoi a ajuns la un restaurant si a cerut sa fie angajat ca bucatar, primind insa postul de chelner. Intr-o zi, a aflat ca Adriano Celentano cauta tinere talente si s-a dus sa-si incerce norocul. A fost remarcat de Celentano si a fost retinut printre colaboratori, insa a continuat sa lucreze si la restaurant.

Citeste si:
Protestul transportatorilor continuă. Manifestanții au spus că...
Protestul transportatorilor...

In 1965 a fost trimis de Celentano la concursul de preselectie pentru Festivalul de la San Remo, unde a intalnit-o pe Romina.

Actrita si cantareata Romina Francesca Power s-a nascut in Los Angeles, California, pe 2 octombrie 1951, fiind fiica unor celebri actori. Dupa divortul parintilor, a plecat impreuna cu mama si sora ei Taryn initial in Mexic, apoi s-au stabilit in Italia. A fost la colegiu in Anglia si a devenit din ce in ce mai interesata de muzica. Asculta The Beatles si Bob Dylan, muzica americana si mexicana, canta la chitara si incepuse sa compuna muzica italiana. In film si-a facut debutul la varsta de 14 ani, cu rolul Stella din filmul "Menage all'italiana", unde a jucat alaturi de actorul italian Ugo Tognazzi. La 17 ani Romina jucase deja in trei filme.

Romina i-a fost lui Al Bano mai intai partenera in film si apoi in viata reala.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

In 1982, cei doi au castigat premiul al II-lea la Fesivalul de la San Remo, cu un cantec ce face ocolul lumii - "Felicita".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.