Justin Bieber a fost condamnat la doi ani de libertate conditionata pentru un caz de vandalism petrecut in ianuarie.

Justin Bieber, care nu a fost prezent la Tribunalul superior din Los Angeles, cand s-a dat sentinta, trebuie, de asemenea, sa plateasca suma de 80.900 de dolari pentru reconstructia fatadei, sa efectueze cinci zile de serviciu in folosul comunitatii si sa participe la un program de control al furiei, care face parte din acordul negociat.

"Justin este bucuros ca a reusit sa rezolve aceasta chestiune si s-o lase in urma. Va merge mai departe in continuare si se va concentra pe cariera si pe muzica", au declarat purtatorii de cuvant ai cantaretului intr-un comunicat.

Cantaretul canadian a fost acuzat ca a aruncat cu oua in fatada casei unui vecin, in timp ce locuia in orasul Calabasas, la aproximativ 40 de kilometri nord-vest de Los Angeles, dupa o cearta care a avut loc pe 9 ianuarie.

In urma incidentului, politia a efectuat o perchezitie la domiciliul lui Bieber si a arestat un prieten al cantaretului, rapperul Lil Za, pentru posesie de droguri.

Intre timp, Justin Bieber s-a mutat din Calabasas. Acest incident este cel mai recent dintr-o serie neintrerupta de probleme cu legea, cu care s-a confruntat Justin Bieber in ultima vreme.

Pe 23 ianuarie, Justin Bieber a fost arestat, in Miami Beach, pentru conducerea autoturismului sub influenta bauturilor alcoolice si pentru participarea la o intrecere intre masini, fiind insa eliberat a doua zi pe cautiune. La momentul respectiv, Bieber le-a spus politistilor ca, inainte de a se urca la volanul automobilului, marca Lamborghini, a consumat alcool, marijuana si medicamente eliberabile pe baza de reteta.

Totodata, la sfarsitul lunii ianuarie, politia canadiana l-a invinuit pe Justin Bieber pentru agresarea, in dimineata de 30 decembrie 2013, la Toronto, a unui sofer de limuzina, dupa ce l-a luat pe cantaretul canadian, impreuna cu alte cinci persoane, din fata unui club.

Citeste si:
Un fan i-a cerut bani lui Jador pe Instagram. Care a fost reacția...
Un fan i-a cerut bani lui...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.