LifeStar 9 Iulie 2014 18:02
Actrita americana Katie Holmes, in varsta de 35 de ani, a pozat topless pentru editia din luna august a revistei Glamour, pentru care a acordat un interviu in care vorbeste despre ce inseamna pentru ea sa fie mama unei fetite de 8 ani - Suri, informeaza huffingtonpost.com.

Katie Holmes apare pe coperta editiei din luna august a revistei Glamour. De asemenea, actrita a acordat un interviu in care vorbeste despre "rolul" sau de mama. Katie Holmes are o fetita in varsta de 8 ani, Suri, din casnicia cu Tom Cruise.

"Sa fii mama este cel mai minunat cadou. Cand am devenit mama, viata mea s-a schimbat complet", a declarat Katie Holmes pentru designerul Zac Posen, care a intervievat-o. "Nu am stiut cat de multa iubire aveam. Este coplesitor. In fiecare zi descopar mai mult despre aceasta fiinta spectaculoasa a carei mama sunt", a mai spus actrita, potrivit MEDIAFAX.

In ceea ce priveste intalnirile romantice de dupa divort, Katie Holmes a spus ca a fost destul de ocupata de la despartirea de Tom Cruise, in 2012. Aceasta a divortat de Tom Cruise, dupa sase ani de casnicie.

"Sunt foarte concentrata pe maternitate si munca acum", a completat actrita.

Katie Holmes a devenit cunoscuta cu rolul din serialul de televiziune "Dawson's Creek" si s-a remarcat apoi in lungmetrajul "Batman - Inceputuri/ Batman Begins" (2005), dar si intr-o miniserie TV inspirata din viata lui Jacqueline Kennedy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.