LifeStar 8 Iulie 2014 13:52
Actrita Mila Kunis, care va avea un copil cu partenerul ei de viata, actorul Ashton Kutcher, va renunta la actorie pentru a se dedica in totalitate "carierei" de mama, informeaza contactmusic.com.

Mila Kunis, care va da nastere primului ei copil cu Ashton Kutcher la sfarsitul anului, a declarat intr-un interviu ca nu intentioneaza sa jongleze cariera ei in cinema si televiziune cu cresterea bebelusului deoarece maternitatea va fi prioritara.

"Nu am dorit niciodata sa fiu acel gen de persoana care se gandeste numai la afaceri. Pentru mine, aceasta profesie a fost intotdeauna un hobby care s-a transformat intr-o profesie grozava, insa pot trai si fara actorie. Sunt sigura ca Meryl Streep are un alt punct de vedere, dar eu sunt foarte incantata ca voi fi o mama cu norma intreaga", a declarat Mila Kunis pentru revista America's W.

Bebelusul este primul copil atat pentru Mila Kunis, in varsta de 30 de ani, cat si pentru Ashton Kutcher, in varsta de 36 de ani, iar presa internationala, citand surse apropiate cuplului, afirma ca bebelusul va fi o fetita.

Mila Kunis a jucat recent in filmul "The Angriest Man In Brooklyn", alaturi de Robin Williams, Peter Dinklage si James Earl Jones, lansat pe marile ecrane nord-americane pe 23 mai, si in "Dragoste la persoana a treia/ Third Person", de Paul Higgis, care a avut premiera in Romania pe 4 iulie.

Pe 18 iulie va fi lansat un alt film ce o are in distributie pe Mila Kunis - filmul SF de aventuri "Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending", in care actrita joaca alaturi de Channing Tatum.

Mila Kunis si Ashton Kutcher, colegi in distributia serialului "Anii '70/ That '70s Show", s-au logodit in luna februarie.

Cei doi au inceput o relatie in 2012, aproape la un an dupa ce Ashton Kutcher s-a despartit de actrita Demi Moore, dupa sapte ani de casnicie. Dupa un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divortat oficial de Demi Moore, in noiembrie 2013.
Milena "Mila" Kunis este o actrita americana nascuta in Ucraina, care a debutat in televiziune cu un rol in serialul "Anii '70/ That '70s Show".

Citeste si:
Sorana Darclee și-a înmormântat mama. Ce a scris pe Instagram la...
Sorana Darclee și-a...

Dupa ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animatie "Family Guy", Mila Kunis a aparut in cateva lungmetraje cu succes de casa - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" si "The Book of Eli" -, insa rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Lebada neagra/ Black Swan", pentru care a fost recompensata cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tanar actor" la cea de-a 67-a editie a Festivalului de Film de la Venetia, din 2010.

Popularitatea actritei Mila Kunis, in varsta de 30 de ani, a crescut considerabil dupa lansarea pe marile ecrane a filmelor "Ted", "Grozavul si puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful" si "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits".

Ashton Kutcher a putut fi vazut pe marile ecrane in filmele "Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas" (2008), "Ziua indragostitilor/ Valentine's Day" (2010) si "Fara obligatii/ No Strings Attached" (2011). In 2013, Ashton Kutcher a putut fi vazut pe marile ecrane in "Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea", de Joshua Michael Stern, unde a jucat rolul cofondatorului companiei Apple. De asemenea, actorul a fost desemnat in acelasi an cel mai bine platit actor de televiziune, pentru rolul lui Walden Schmidt, un milionar excentric, in serialul "Doi barbati si jumatate", pentru care este platit cu 750.000 de dolari pe episod.

Citeste si:
Laura Cosoi, despre a patra sarcină. Actrița își trăiește visul:...
Laura Cosoi, despre a patra...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.