LifeStar 7 Iulie 2014 12:16
Filmul SF "Transformers: Exterminarea", regizat de Michael Bay, se mentine pe primul loc in box office-ul nord-american pentru a doua saptamana consecutiv, cu incasari de 36,4 milioane de dolari, conform datelor furnizate de boxofficemojo.com.

Dupa evenimentele din "Transformers 3", rasa umana incearca sa se refaca, iar Autobotii si Decepticonii au disparut cu totii de pe fata Pamantului. Insa un grup influent de oameni de afaceri si cercetatori, convinsi ca este cazul ca oamenii sa invete ceva din incursiunile Transformerilor pe Terra, forteaza limitele tehnologiei dincolo de ceea ce poate fi controlat, in vreme ce Pamantul devine centrul de interes al unei amenintari stravechi a Transformerilor. "Transformers: Exterminarea" este partial filmat in China, in regim de coproductie intre Paramount Pictures si compania chineza de stat China Movie Channel. Pe langa distributia hollywoodiana - Nicola Peltz, Jack Reynor, Sophia Myles, Stanley Tucci si Kelsey Grammer -, in film au jucat si actori din China, printre care Li Bingbing.

Comedia "Tammy", de Ben Falcone si cu Melissa McCarthy si Susan Sarandon in rolurile principale, debuteaza direct pe locul al doilea in box office, cu incasari de 21,1 milioane de dolari. Dupa ce si-a pierdut slujba si a aflat ca sotul o insala, Tammy (Melissa McCarthy) porneste intr-o calatorie alaturi de bunica ei alcoolica (Susan Sarandon), in timpul careia redescopera bucuria de a trai.

Filmul "Ti ne izbaveste de cel rau/ Deliver Us from Evil", de Scott Derrickson, intra in clasament pe locul al treilea, cu incasari de 9,5 milioane de dolari. Bazat pe relatarile unui fost ofiter al Departamentului de politie din New York, filmul il are in centru pe detectivul Ralph Sarchie (Eric Bana), care trebuie sa investigheze o serie de crime terifiante si inexplicabile. Detectivul va face in cele din urma echipa cu un preot neconventional (Edgar Ramirez), specializat in ritualuri de exorcizare, pentru a lupta impotriva sirului de posedari infricosatoare ce terorizeaza intregul oras.

Comedia de actiune "O alta adresa de pomina/ 22 Jump Street", de Michael Bacall, Phil Lord si Christopher Miller, coboara doua pozitii si ajunge pe locul al patrulea, cu incasari de 9,4 milioane de dolari. In aceasta continuare a filmului "21 Jump Street - O adresa de pomina" (2012), politistii Schmidt (Jonah Hill) si Jenko (Channing Tatum) infrunta de aceasta data provocarile colegiului pentru a descoperi cine se afla in spatele traficului de droguri printre studenti. Eroii vor avea de infruntat aventuri inca si mai mari in acerba lupta pentru popularitate din fratiile studentesti, vanand in acelasi timp indicii pentru a-si duce misiunea la bun sfarsit. Dave Franco revine in distributia filmului, iar pe afisul peliculei figureaza si actorul Brad Pitt, intr-o aparitie speciala.

Citeste si:
Unul dintre liderii Hamas, ucis în Beirut într-un atac atribuit...
Unul dintre liderii Hamas,...

Filmul de animatie "Cum sa iti dresezi dragonul 2/ How to Train Your Dragon 2", de Dean DeBlois, se situeaza pe locul al cincilea in clasament, cu incasari de 8,7 milioane de dolari. Au trecut cinci ani de cand vikingii si dragonii traiesc in buna pace pe insula Berk. In timp ce prietenii lor se intrec in curse pe dragoni, Sughit (cu vocea lui Jay Baruchel) si Stirbul (cu vocea lui Jonah Hill) cutreiera cerurile, calatorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor ii aduce la o pestera plina de dragoni salbatici condusi de un lider misterios, iar pacea este din nou pusa in pericol. Sughit si Stirbul trebuie iarasi sa lupte pentru ceea ce cred, dandu-si seama ca numai impreuna au puterea de a schimba odata pentru totdeauna viitorul oamenilor si al dragonilor deopotriva. Printre actorii care asigura vocea personajelor din acest film se numara Gerard Butler (Stoick cel Mare), Kristen Wiig (Ruffnut), Cate Blanchett (Valka) si Djimon Hounsou (Drago Bludvist).

Citeste si:
"Cod Rosu la Londra", pe primul loc in box office-ul romanesc
"Cod Rosu la Londra", pe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.