LifeStar 6 Iulie 2014 10:40
Fiica lui Adrian Enache a fost atacata cu un briceag de paznicul blocului in care locuieste tatal ei, dupa ce l-a chemat pe acesta sa o ajute pentru ca nu avea curent electric in locuinta, agresorul, cetatean libanez, fiind retinut pentru loviri si alte violente si pentru abuz in serviciu.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca incidentul a avut loc sambata, in jurul orei 06.00, la scurt timp dupa ce Diana Enache a intrat in blocul in care locuieste tatal ei, in zona Baneasa. Tanara a intrat in apartament si, intrucat nu a putut sa aprinda luminile, a mers la paznicul imobilului, pentru a-i cere sa verifice sigurantele de la panoul electric.

In timp ce urcau scarile, paznicul, in varsta de 46 de ani, de origine libaneza, a scos un briceag si a atacat-o pe fata cantaretului Adrian Enache, producandu-i rani in zona mainilor. Diana Enache a fos dusa la Spitalul de Urgenta Floreasca pentru ingrijiri medicale, au spus sursele citate.

Agresorul a fost dus la audieri, la Sectia 2 Politie, unde le-a declarat anchetatorilor ca Diana Enache i-a adus injurii si ca el nu a putut suporta acest lucru, mai ales ca in aceasta perioada este Ramadanul, o sarbatoarea foarte importanta in religia sa.

Barbatul a fost retinut, iar anchetatorii cer instantei arestarea lui preventiva, acesta fiind cercetat pentru loviri si alte violente, dar si pentru abuz in serviciu, intrucat fapta s-a petrecut in timpul programului sau de lucru, au mai spus sursele citate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.