LifeStar 1 Iulie 2014 13:03
Cantareata americana Aretha Franklin, supranumita "regina muzicii soul", poarta negocieri cu postul de televiziune America's Lifetime pentru realizarea unui film de televiziune inspirat din biografia artistei.

"Suntem foarte aproape de semnarea unui contract, mai trebuie doar sa stabilim termenii acestuia si sa cadem de acord asupra proiectului", a declarat Aretha Franklin pentru revista Billboard.

Desi proiectul este in faza incipienta, Aretha Franklin a alcatuit deja o lista cu actrite care ar putea sa joace rolul acesteia pe micul ecran, printre preferate numarandu-se actrita de pe Broadway Audra McDonald si Jennifer Hudson.

"Audra are o voce grozava si, desi este mai degraba orientata spre Broadway, isi poate face intrarea si in arena muzicii soul, motiv pentru care sunt curioasa sa aud cum imi va canta melodiile. Cantecele vor fi cu siguranta o parte integrala si importanta a filmului", a adaugat Aretha Franklin.

In prezent, producatorii postului America's Lifetime au in pregatire un film biografic despre cantareata Whitney Houston, regizat de Angela Bassett, ce va fi lansat in 2015.

Aretha Franklin, celebra pentru mai multe hituri din anii 1960, precum "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman", "Chain of Fools" si "Respect", a continuat sa concerteze, sa inregistreze si sa plece in turnee timp de peste patru decenii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.