LifeStar 1 Iulie 2014 12:24
Beyonce ocupa primul loc in topul 100 al celor mai influente celebritati pe anul 2014, realizat de publicatia Forbes, cu o avere estimata la 115 milioane de dolari in 2013, in timp ce sotul sau, Jay-Z, se afla pe locul al saselea, cu o avere de 60 de milioane de dolari.

In 2013, Beyonce si Jay-Z au format cuplul cu cele mai mari venituri din industria divertismentului, in topul alcatuit de publicatia Forbes, cu o avere comuna estimata la 95 de milioane de dolari.

Topul 100 al celor mai influente celebritati, realizat anual de Forbes, ia in calcul si faima vedetelor, pe care publicatia o evalueaza pornind de la numarul de mentionari despre acestea in presa scrisa si audiovizuala.

De asemenea, Forbes utilizeaza un sistem de masurare ce evalueaza influenta dobandita pe retelele de socializare, monitorizand 11 platforme online, inclusiv Twitter, Facebook si YouTube.

Pe locul al doilea in topul de anul acesta se afla jucatorul de baschet LeBron James, cu o avere estimata de 72 de milioane de dolari, iar cantaretul hip-hop Dr Dre se situeaza pe locul al treilea, cu venituri de 620 de milioane de dolari, insa cu o influenta mai redusa in randul publicului, scrie MEDIAFAX.

Vedeta de televiziune Oprah Winfrey, care a ocupat locul intai in 2013, se afla pe locul al patrulea, cu venituri de 82 de milioane de dolari in 2013, iar Ellen DeGeneres, gazda talk show-ului care ii poarta numele, ocupa locul al cincilea in topul celor mai influente celebritati din 2014, cu venituri de 70 de milioane de dolari.

Topul este completat de Jay-Z (locul al saselea), Floyd Mayweather (locul al saptelea, 105 milioane de dolari), Rihanna (locul al optulea, 48 de milioane de dolari), Katy Perry (locul al noualea, 40 de milioane de dolari) si Robert Downey Jr. (locul al zecelea, 75 de milioane de dolari).

Revista americana Forbes realizeaza acest top 100 in fiecare an, din 1999.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.