Trupele romanesti Zob si I'm the Trip vor canta in deschiderea concertului pe care Billy Idol il va sustine duminica, la Arenele Romane din Capitala.

Portile Arenelor Romane se vor deschide la ora 19.00, iar prima trupa, I'm the Trip, va urca pe scena la ora 19.30, informeaza MEDIAFAX.

I'm the Trip s-a format in mai 2012, din dorinta de a completa scena muzicala sibiana cu elemente de rock modern, rezultand un gen muzical alternativ ale carui influente principale vin din desert rock, punk si grunge. Formatia a debutat in decembrie 2012, bucurandu-se de succes de la prima aparitie, pana in prezent cantand alaturi de trupe precum Partizan, Infected Rain, Grimus si Touluse Lautrec. De asemenea, trupa I'm the Trip este castigatoarea competitiei Maximum Rock Suport Pentru Underground 2014. Repertoriul formatiei cuprinde in special piese proprii, dar si coveruri ale unor piese ale lui Billy Idol, Queens of the Stone Age, Eagles of Death Metal si White Stripes. Din trupa I'm the Trip fac parte: Adi Seven (bass), Gabi (voce & chitara), José Tamborilero (percutie) si Gabriel Sarkadi (chitara).

Trupa Zob sarbatoreste anul acesta 21 de ani de cariera. 2014 a adus schimbari in componenta formatiei, Forest, fostul tobosar, a plecat la Londra, fiind inlocuit de Doru Cinca, fost tobosar la Trupa Veche, iar Lonti a hotarat si el sa se retraga. Astfel, Zob are in prezent in componenta trei membri, Vlase, Mosu si Doru. Membrii trupei Zob au cantat si in deschiderea primului concert al lui Billy Idol in Romania, in 2006.

Billy Idol a fost unul dintre primele staruri lansate de MTV si se afla pe locul 55 in topul VH1 al celor mai sexy 100 de artisti din intreaga lume. A renuntat la cursurile Universitatii Sussex dupa numai un an. Este vegetarian si, se pare, predispus accidentelor. In timpul filmarilor pentru videoclipul "Eyes without a Face", a ramas temporar fara vedere, din cauza supraincalzirii lentilelor sale de contact de la lumina reflectoarelor din studio. Similar, la filmarile pentru "Craddle of Love", a fost paralizat de la brau in jos ca urmare a unui accident serios de motocicleta.

Citeste si:
Mai mult decât modă, un stil de viață. Lefties se lansează oficial...
Mai mult decât modă, un stil...

"Rebel Yell", cea mai cunoscuta piesa a sa, i-a fost inspirata de o petrecere data de colegii de la The Rolling Stones (Mick Jagger, in casa lui Ronnie Wood). A fost solistul popularei trupe britanice de punk Generatia X, din 1976 pana la destramarea trupei, in 1981 (formatie in care au activat si Susan Dallion - Siouxsie Sioux, ulterior vocea Siouxsie & the Banshees, si John Simon Richie, ulterior Sid Vicious de la The Sex Pistols). Apoi, a decis sa isi incerce norocul in America, moment in care s-a asociat cu Steve Stevens - de aici incolo, Billy Idol a inregistrat hit dupa hit, printre care "Rebel Yell", "White Wedding", "Dancing With Myself", "Flesh For Fantasy", "Hot In the City", "Eyes Without A Face", "Cradle of Love" si multe altele.

Citeste si:
Cele mai indragite vedete, in poze de colectie
Cele mai indragite vedete, in...

Pentru concertul de duminica, de la Arenele Romane, fanii starului britanic mai pot achizitiona doar bilete in ring (regular), la pretul de 160,5 lei. Pe 29 iunie, la intrare, biletele regular vor fi disponibile la pretul de 181,9 lei. Biletele pot fi cumparate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.