Sylvester Stallone va relua rolul lui Rambo in partea a cincea a francizei omonime, a confirmat compania de productie Splendid Films din Germania.

Scenariul filmului "Rambo V" va fi scris de Sylvester Stallone, care va relua rolul lui John Rambo, ce va trebui sa lupte impotriva unui cartel al drogurilor.

"In «Rambo V», Sylvester Stallone se intoarce la rolul sau legendar. De data aceasta, va lupta impotriva unui cartel din Mexic. Stallone (...) a descris acest nou «Rambo» drept propria versiune a filmului «Nu exista tara pentru batrani» (regizat de Joel si Ethan Coen, recompensat in 2008 cu patru premii Oscar, pentru cel mai bun film, cea mai buna regie, cel mai bun scenariu si cel mai bun actor in rol secundar, Javier Bardem, n.r.)", se arata intr-un comunicat al producatorilor lungmetrajului.

Primul film din serie, "First Blood - Rambo I", de Ted Kotcheff, a fost lansat in 1998, iar cea mai recenta productie a fost "Rambo", din 2008, regizat de Sylvester Stallone.

Franciza a avut incasari totale de 294,1 milioane de dolari.

Starul hollywoodian, in varsta de 67 de ani, a devenit celebru la sfarsitul anilor '70 cu rolul pugilistului Rocky Balboa in filmele din franciza "Rocky" si si-a construit apoi o cariera de succes jucand roluri principale in filme de actiune, precum John Rambo, un veteran al razboiului din Vietnam, in franciza "Rambo", si rolul unui mercenar in franciza "Eroi de sacrificiu/ The Expendables".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.