Cantaretul italian Eros Ramazzotti, in varsta de 50 de ani, s-a casatorit cu iubita sa, modelul Marica Pellegrinelli, in cadrul unei ceremonii secrete, care a fost organizata sambata, la Palatul Regal din Milano.

Mireasa a tinut sa celebreze cariera muzicala a sotului ei si a purtat la ceremonie o rochie inedita, creata de casa Valentino. Partea inferioara a rochiei de mireasa continea mai multe imprimeuri ce reprezentau portative muzicale cu notele din cantecul de dragoste preferat al celor doi parteneri de viata.

Casa de moda Valentino a publicat pe contul ei de Twitter o fotografie a tinerei mirese, duminica, la o zi dupa ceremonia de nunta.

O alta fotografie, data publicitatii tot de casa Valentino, ii prezinta pe cei doi miri, care au deja impreuna o fiica in varsta de doi ani, Raffaela Maria, in curtea Palatului Regal din Milano, dupa ceremonia de nunta.

Mirele si mireasa au purtat tinute create de Maria Grazia Chiuri si Pierpaolo Piccioli, directori de creatie ai casei Valentino. Cantaretul Eros Ramazzotti, in varsta de 50 de ani, a fost casatorit cu modelul si actrita elvetiana Michelle Hunziker din 1998 pana in 2002, cu care are o fiica, Aurora Sophie, in varsta de sapte ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.