Tracy Morgan, care a fost victima unui accident de automobil, a fost transferat intr-un centru medical de recuperare, dupa tratamentul pe care l-a urmat la Spitalul Universitar Robert Wood Johnson din New Jersey, starea sa de sanatate imbunatatindu-se.

Tracy Morgan a suferit rani grave la un picior, avand nevoie de interventie chirurgicala, si a avut mai multe coaste fracturate ca urmare a unui accident de automobil in care a fost implicat.

"Tracy a fost transferat intr-un centru de recuperare secret, unde este de asteptat ca el sa ramana in urmatoarele saptamani", a precizat agentul sau de presa, Lewis Kay, intr-o declaratie. "Desi continua sa arate semne de ameliorare (a starii de sanatate, n.r.), inca mai are un drum lung de parcurs", a completat acesta.

Actorul se afla alaturi de mai multe persoane intr-un autocar de lux, care a fost implicat intr-un accident in lant.

Sase automobile au fost implicate in acea coliziune in lant. Actorul de comedie James McNair - care folosea numele de scena Jimmy Mack - si-a pierdut viata atunci cand autocarul de lux a fost tamponat si s-a rasturnat pe autostrada Turnpike din New Jersey, pe 7 iunie, a precizat politia americana. Alte patru persoane au fost spitalizate, iar trei dintre acestea se afla in stare critica. In afara de Tracy Morgan, celelalte trei persoane spitalizate sunt actorii Ardie Fuqua si Harris Stanton si un barbat care se numeste Jeffrey Millea.

Kevin Roper, soferul unui camion din statul american Georgia, a fost arestat si este cercetat pentru producerea acestui accident.

Acesta a declarat ca nu dormise deloc in cele 24 de ore care au precedat accidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.