Lady Gaga a fost criticata de mai multe organizatii pentru apararea drepturilor animalelor, inclusiv de PETA, dupa ce a publicat pe platforma online Instagram o fotografie cu cainele ei, Asia, purtand bijuterii foarte grele.

"Lady Gaga poate alege sa se infrumuseteze cu tinute elaborate si chiar inconfortabile, dar Asia nu are de ales", au declarat reprezentantii People for the Ethical Treatment of Animals (PETA).

"Desi pare clar ca Lady Gaga o iubeste pe Asia, credem ca Asia si toti cainii sunt adorabili fara toate acele accesorii", au mai spus acestia.

Asia este un buldog francez, un caine de talie mica, si a devenit animalul de companie al cantaretei in aprilie anul acesta. Asia a fost fotografiata purtand pe cap un colier cu o greutate prea mare pentru corpul ei.

Reprezentantii Dog's Trust au spus la randul lor ca sunt socati de imaginile publicate pe Instagram de Lady Gaga si ca oamenii care isi imbraca animalele astfel le trateaza ca pe un accesoriu vestimentar si nu ca pe o fiinta.

Aceasta este cea mai recenta dintre controversele starnite de Lady Gaga in ultima vreme. Astfel, un fragment dintr-un videoclip pe care aceasta ar fi vrut sa nu il lanseze, din cauza continutului sexual explicit, a aparut pe internet. Clipul piesei "Do What You Want" - al doilea single de pe albumul "Artpop", care a ajuns pe primul loc in topurile britanice - o prezinta pe Lady Gaga alaturi de rapperul R Kelly, care joaca rolul unui medic ce face ce ii trece prin cap cu trupul lipsit de viata al acesteia.

Clipul, aparut pe site-ul de stiri mondene TMZ.com, a fost criticat pentru ca ar proslavi violul.

In plus, R Kelly este in prezent anchetat dupa ce a fost acuzat de agresiuni sexuale asupra unui minor, iar regizorul clipului, fotograful Terry Richardson, este la randul lui acuzat ca ar fi obligat manechine sa se implice in activitati sexuale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.