Megan Fox a declarat ca si-a pierdut interesul pentru actorie de cand a devenit mama si ca intentioneaza sa realizeze un singur film pe an, astfel incat sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

In septembrie 2012 s-a nascut Noah, primul copil al actritei Megan Fox, care este casatorita cu actorul Brian Austin Green. Al doilea copil al cuplului, Bodhi, s-a nascut pe 14 februarie, iar actrita spune ca a avea doi copii cu varste atat de apropiate inseamna un "haos total" si ca incearca sa petreaca cat mai mult timp alaturi de cei doi.

"Este greu, pentru ca simt ca nu ofer niciodata niciunuia dintre ei 100% din atentia mea sau 100% din mine, asa ca ma simt foarte vinovata. Inteleg ei cat de speciali sunt si cat de mult ii iubesc...? Este greu sa ii faci sa se simta singulari cand trebuie sa ii cresti impreuna", a declarat actrita pentru Parents.com.

De la nasterea celui de-al doilea copil al sau, actrita nu s-a mai implicat in niciun proiect cinematografic si recunoaste ca prefera sa se ocupe de cresterea copiilor sai decat sa-si dezvolte cariera, pentru ca se confrunta cu vina care apare in cazul mamelor care muncesc.

"N-am fost niciodata o fata extrem de ambitioasa sau orientata spre cariera, dar, in mod deosebit cand am ramas insarcinata cu primul meu fiu si acum avandu-l pe al doilea, mi se pare greu sa fii o mama care munceste, mai ales ca inima ta nu este la munca, inima ta este alaturi de familie", a explicat actrita.

Cu toate acestea, Megan Fox a precizat ca nu va disparea total de pe marele ecran. "Trebuie sa fac un film pe an, pentru ca trebuie sa investesc in viitorul lor si trebuie sa fiu capabila sa le platesc facultatea si sa-i intretin", a declarat actrita, mentionand ca va incerca sa petreaca cat mai putin timp departe de copii.

Megan Fox si Brian Austin Green s-au cunoscut in 2004, s-au logodit in 2006, s-au despartit la inceputul anului 2009, dar s-au casatorit in cele din urma in iunie 2010, in Hawaii.

Megan Fox, in varsta de 28 de ani, a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in primele doua filme din seria "Transformers". Actrita a fost concediata din distributia celui de-al treilea film din aceasta franciza, cu cateva zile inainte de inceperea filmarilor, dupa ce il comparase pe regizorul francizei, Michael Bay, cu Hitler si cu Napoleon, afirmand ca "este un adevarat cosmar sa lucrezi cu el".

Citeste si:
Laura Cosoi, despre a patra sarcină. Actrița își trăiește visul:...
Laura Cosoi, despre a patra...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.