Actorii americani Jane Fonda si Martin Sheen vor juca impreuna intr-un serial de comedie ce va fi produs si difuzat de platforma online Netflix.

Serialul, intitulat "Grace and Frankie", prezinta povestea a doua femei rivale care devin foarte bune prietene dupa ce sotii lor se indragostesc unul de celalalt.

Martin Sheen il va interpreta pe Robert, sotul lui Grace, personaj ce va fi jucat de Jane Fonda. Lily Tomlin va fi interpreta celuilalt personaj feminin principal din acest serial, Franckie. Jane Fonda si Lily Tomlin au jucat impreuna in urma cu peste 30 de ani in comedia "De la noua la cinci/ Nive To Five" (1980).

In acel film, Jane Fonda, in varsta de 76 de ani, si Lily Tomlin, in varsta de 74 de ani, au avut-o ca partenera pe marele ecran pe cantareata americana Dolly Parton.

Serialul "Grace and Frankie", ce va fi lansat in 2015, va fi realizat pe baza unui scenariu scris de Marta Kauffman, creatoarea serialului "Prietenii tai/ Friends". Noul show va avea 13 episoade cu o durata de cate 30 de minute.

Actorul Martin Sheen, in varsta de 73 de ani, a aparut recent in cateva episoade din serialul de comedie "Anger Management", in care joaca unul dintre fiii sai, Charlie Sheen.

In domeniul televiziunii, cel mai notabil rol al lui Martin Sheen este cel al presedintelui Bartlet in serialul "Viata la Casa Alba/ The West Wing", care a rulat pe micile ecrane americane din 1999 pana in 2006. In filmele de pe marele ecran, Martin Sheen a facut multe roluri memorabile, cele mai cunoscute fiind cele din filmele "Apocalipsul acum/ Apocalypse Now" (1979) si "Gettysburg" (1993).

Cu peste 44 milioane de abonati in lumea intreaga, platforma online Netflix continua sa isi diversifice oferta de continuturi originale, incercand sa atraga un numar tot mai mare de clienti.

Platforma a obtinut deja un succes considerabil in ultimii ani cu seriale precum "House of Cards", o drama politica premiata cu Emmy, si "Orange is the New Black", o drama inspirata din universul penitenciarelor americane.

Citeste si:
Poftă de comedie: avanpremiera „Bucătarii”
Poftă de comedie:...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.