Will Ferrell, Melissa McCarthy si Seth McFarlane se numara printre celebritatile selectate pentru a primi cate o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Will Ferrell, cunoscut pentru rolul principal din comediile "Anchorman", Melissa McCarthy, nominalizata la premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar, cu rolul din "Domnisoare de onoare/ Bridesmaids", si Seth McFarlane, creatorul seriei de animatie "Family Guy, vor avea cate o stea pe Hollywood Boulevard, alaturi de actorii Christoph Waltz si Daniel Radcliffe, regizorul Peter Jackson si de cainele Snoopy, din seria de benzi desenate "Peanuts".

Lista celebritatilor ce vor avea propria stea roz, incastrata intr-o placa de mozaic, pe Walk of Fame, este completata de actorii Paul Rudd, Jennifer Garner, Amy Poehler, Jim Parsons - protagonistul din sitcomul "Teoria Big Bang" -, maestrul bucatar Bobby Flay si James L. Brooks, producatorul serialului "The Simpsons".

Totodata, scriitorul de literatura de suspans Raymond Chandler, cunoscut pentru romanul "Rǎmas bun pentru vecie" (1953), dar si pentru scenarii ale unor filme clasice noir, cum ar fi "Straini in tren" (1951), si desenatorul de benzi desenate Bob Kane, ce a colaborat la crearea personajului Batman, vor primi cate o stea postuma, arata MEDIAFAX.

La categoria muzicala, distinctiile vor fi acordate artistului R&B Pharrell Williams, rapperului Pitbull, grupului funk-dance Kool & the Gang si producatorului Dr. Luke, in timp ce legendarul realizator de emisiuni radio Larry Elder, nascut in 1952, va primi o stea la categoria "radio".

The Hollywood Walk of Fame este dedicat celebrarii personalitatilor din industria divertismentului nord-american din anul 1960. Peste 2.500 de placi onorifice se aliniaza pe o lungime de aproape doi kilometri pe Hollywood Boulevard.

Citeste si:
Janet Jackson, Radiohead si The Cure, inclusi in "Rock and Roll...
Janet Jackson, Radiohead si...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.