Harrison Ford, care a fost ranit pe 12 iunie la glezna, a suferit o interventie chirurgicala la piciorul afectat.

Studiourile Disney, care produc franciza "Razboiul stelelor", au declarat saptamana trecuta ca Ford s-a ranit la glezna in timp ce filma o scena la Pinewood Studios, din aproprierea Londrei, infomeaza MEDIAFAX.

Harrison Ford, in varsta de 71 de ani, se simte bine si va incepe in curand programul de recuperare, a spus Ina Treciokas, purtatoarea de cuvant a actorului.

"(Ford, n.r.) se simte bine si asteapta cu nerabdare sa se intoarca la lucru", a precizat Ina Treciokas.

Producatorii filmului "Razboiul stelelor VII" au precizat ca filmarile continua conform planului, pana la recuperarea completa a lui Harrison Ford.

Actorul Harrison Ford a fost distribuit in rolul lui Han Solo in "Razboiul stelelor VII", continuarea mult asteptata a francizei regizata de J.J. Abrams, care va fi lansata in 2015.

Actiunea filmului are loc la 30 de ani dupa "Intoarcerea lui Jedi: Editie speciala" (1983), insa scenariul a fost pastrat secret.

Harrison Ford se afla in fruntea distributiei, alaturi de Carrie Fisher, Mark Hamill, Lupita Nyong'o, Andy Serkis si Oscar Isaac.

Distributia este completata de actorul suedez Max Von Sydow, actorul Adam Driver (starul din serialul "Girls/ Fetele"), Domhnall Gleeson si actorii debutanti John Boyega si Daisy Ridley.

Cel de-al saptelea film din franciza "Razboiul stelelor/ Star Wars" va fi lansat in cinematografe pe 18 decembrie 2015, iar studiourile Disney intentioneaza sa realizeze, in paralel cu cele trei lungmetraje din serie, productii spin-off, cu o poveste independenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.