Leonardo DiCaprio a anuntat ca va dona 7 milioane de dolari pe parcursul urmatorilor doi ani in favoarea programelor de protejare si conservare a oceanelor.

Starul hollywoodian a sustinut o alocutiune in cadrul conferintei organizate de Departamentul de Stat american la Washington, marti. Cu acea ocazie, actorul a anuntat ca va dona 7 milioane de dolari prin intermediul fundatiei sale - Leonardo DiCaprio Foundation.

"Inainte de a-mi dori sa devin actor, visam sa devin biolog marin", a declarat DiCaprio.

"Acesta nu este un simplu exercitiu in domeniul conservarii vietii marine. Daca nu facem ceva pentru a salva oceanul chiar acum, nu vor fi doar rechinii si delfinii care vor avea de suferit. Vor suferi copiii nostri si nepotii nostri", a adaugat actorul.

La aceasta conferinta, care a debutat marti si se desfasoara pe durata a doua zile, participa ministri, oameni de stiinta si activisti ecologisti. In luna februarie, starul american a donat 3 milioane de dolari organizatiei ecologiste Oceana care militeaza pentru protejarea oceanului planetar.

Iubitor de animale si pasionat de ecologie, actorul american detine o locuinta complet ecologica in Blackadore Caye din Insulele Belize.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.