Un student la o scoala de film din Los Angeles a dat in judecata scenaristii peliculei "Barbati in negru 3/ Men in Black 3" (2012), de Barry Sonnenfeld, si cere compensatii de 2 miliarde de dolari, sustinand ca acestia i-au plagiat o lucrare pentru facultate.

Totodata, Constantino Basile sustine ca ideile sale de scenariu au fost folosite si pentru alte doua productii hollywoodiene - "Prometheus", de Ridley Scott, si "Elysium", de Neill Blomkamp, fiind de asemenea prelucrate in parodia "Laser Cats 7", regizata de Steven Spielberg pentru emisiunea "Saturday Night Live", informeaza tmz.com, conform MEDIAFAX.

Studentul a declarat ca a predat doua scenarii, "The World of Jupiter" si "Crisis on Jupiter", in 2011, pentru doua examene pe care le-a sustinut la Los Angeles Film School.

In documentele depuse in instanta, Constantino Basile afirma ca un profesor din cadrul scolii de film i-a vandut creatiile scenaristilor de la Hollywood, care au integrat mai multe fire narative in filmele mentionate mai sus.

Franciza "Men in Black", cu Will Smith si Tommy Lee Jones in rolurile principale, include trei productii realizate in 1997, 2002 si 2012. Cei doi interpreteaza o echipa de politisti de elita intergalactici, ce monitorizeaza activitatea extraterestra pe Pãmant pentru o agentie de securitate care oficial nu exista: Men In Black.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.