Cantareata Kelly Rowland, membra a fostului grup Destiny's Child, a confirmat marti ca este insarcinata cu primul sau copil.

Kelly Rowland a postat pe platforma Instagram o fotografie in care apar doua perechi de pantofi sport Air Jordan, una pentru adulti si alta pentru bebelusi. "O sa fiu iute de picior ca tatal meu" - este mesajul pe care cantareata l-a publicat alaturi de fotografia respectiva, conform MEDIAFAX.

Kelly Rowland, in varsta de 33 de ani, a inceput o relatie cu Tim Witherspoon, managerul ei, in 2011. Cei doi si-au anuntat logodna in decembrie 2013.

Kelly Rowland si Tim Withersp s-au casatorit in mai 2014, in Costa Rica, iar la nunta a participat si Beyonce, fosta membra a trupei Destiny's Child, care a fost si domnisoara de onoare, alaturi de sora ei, Solange Knowles.

Kelly Rowland, foarte discreta in discutiile sale cu presa despre viata ei privata, a fost logodita in trecut cu jucatorul de fotbal american Roy Williams, de care s-a despartit in ianuarie 2005.

Grupul Destiny's Child s-a format in anul 1990, in Texas, din componenta initiala facand parte Beyonce Knowles, Kelly Rowland, LaTavia Roberson si LeToya Luckett. Primul album al trupei a fost lansat in 1998. Un an mai tarziu, cu albumul "The Writings on the Wall", grupul a inceput sa devina cunoscut. Succesul a venit, insa, odata cu transformarea Destiny's Child in trio.

Trupa si-a anuntat despartirea in 2002, reunindu-se doi ani mai tarziu doar pentru lansarea unui album de studio. Ulterior, cele trei artiste s-au dedicat exclusiv proiectelor solo


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.