Bobby Brown, fostul sot al cantaretei Whitney Houston, isi lanseaza propriul brand de sosuri si condimente pentru gratar.

Cantaretul spune ca a fost intotdeauna pasionat de gastronomie si doreste sa transforme aceasta pasiune intr-o afacere.

"Am invatat sa gatesc cu multa vreme in urma. Atunci cand eram mic si eram pedepsit, aceasta era pedeapsa mea. Trebuia sa stau in bucatarie cu mama si astfel am invatat sa gatesc. Gatitul nu este ceva nou pentru mine, face parte din viata mea de multa vreme", a declarat Bobby Brown.

Brandul Bobby Brown Foods, creat pe baza retetelor de familie ale cantaretului american, include o serie de sosuri si condimente precum Bobby's Original BBQ Sauce, Boston Blend Seasoning si Sweet and Spice Sauce. Produsele din acest brand vor fi puse in vanzare in toamna acestui an.

Bobby Brown nu este singurul cantaret celebru care se lanseaza in industria sosurilor alimentare. Patti LaBelle, o legenda a muzicii R&B, si-a lansat propriul brand, Good Life, ce include sosuri si mirodenii, iar cantareata Kelis, care a obtinut diploma de maestru bucatar profesionist in 2010, si-a lansat propria colectie de sosuri, Feast, in noiembrie 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.