Convalescenta actorului american Tracy Morgan, ranit grav sambata intr-un accident de automobil, va fi "dificila", a declarat luni agentul sau de presa, precizand ca starul se afla in continuare intr-o "stare critica, dar stabila".

Agentul de presa Lewis Kay a precizat faptul ca Tracy Morgan "a fost operat la piciorul fracturat", adaugand ca zvonurile despre amputarea picioarelor clientului sau sunt "pure inventii". El a cerut presei sa aiba rabdare "in acest moment dificil".

Tracy Morgan, in varsta de 45 de ani, are fractura de piramida nazala, fractura de femur si mai multe coaste fracturate, a anuntat duminica Lewis Kay. Actorul va ramane mai multe saptamani in spital. Actorul se afla alaturi de mai multe persoane intr-un autocar de lux, care a fost implicat intr-un accident in lant.

Sase automobile au fost implicate in acea coliziune in lant. Actorul de comedie James McNair - care folosea numele de scena Jimmy Mack - si-a pierdut viata, atunci cand autocarul de lux a fost tamponat si s-a rasturnat pe autostrada Turnpike din New Jersey, sambata dimineata, a precizat politia americana. Alte patru persoane au fost spitalizate, iar trei dintre acestea se afla in stare critica. In afara de Tracy Morgan, celelalte trei persoane spitalizate sunt actorii Ardie Fuqua si Harris Stanton si un barbat care se numeste Jeffrey Millea.

Kevin Roper, soferul unui camion din statul american Georgia, a fost arestat si este cercetat pentru producerea acestui accident.

Acesta a declarat ca nu dormise deloc in cele 24 de ore care au precedat accidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.